keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Järjestelyä työhuoneessani


Muutama vuosi sitten Iskusta hankkimani tikapuuhyllyt ovat osoittautuneet monikäyttöisiksi huonekaluiksi. Ostin niitä silloin heti kotiin kaksi ja niiden ensimmäinen sijoituspaikka oli meidän olohuoneessamme. Koska meikäläisellä tämä vaihtelunhalu on melkoinen, ovat hyllyt ehtineet olla monessa muussakin paikassa. 
 
Jonkin aikaa sitten toinen hyllyistä lähti mökille ja toinen jäi odottamaan uutta sijotuspaikkaa kotona. Vaihtoehtoja oli muutamia. Sisustuspuuskassani hain hyllyn kellarista ja toin sen työhuoneeseeni. Hyllyn paikkakin oli jo valmiiksi katsottuna (ja mitattuna).
 

Tämä hylly ratkaisi osan säilytysongelmaani. Osa tavaroista olen joutunut säilyttämään lattialla huoneen nurkassa ja kieltämättä siivoaminen ei ole ollut tässä huoneessa kovinkaan mielekästä. Tarkoituksella en täyttänyt nyt kaikkia hyllyjä kirjoilla ja tavaroilla, niillä kun on tapana täyttyä ajan kuluessa kuitenkin...
 

 

 
 
Tikapuuhyllylleni sain aseteltua osan lukuisista sisustus-ja askartelukirjoista, valokuvia ja ministereoni. Työhuoneeni tavarat ja mapit tuli järjestettyä uudelleen ja siisteys teki tästä huoneesta jälleen kotoisemman.
 
 
 
Kyllä täällä kelpaa taas tehdä töitä...ja bloggailla.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti