sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Rajaton joulukonsertti


Eilen toteutin pitkäaikaisen haaveeni ja vein itseni ja äiti-mummin kirkkoon Rajaton-lauluyhtyeen joulukonserttiin. Viimeksi olen ollut joulukonsertissa vuosia sitten ja jo kauan aikaa sitten olin puhunut äiti-mummille, että mennään kuuntelemaan joululauluja. Nyt sen aika oli tullut. Liput olin hankkinut jo lokakuussa eli kerrankin ajoissa. 
 
Aloitimme konsertti-illan menemällä ensin glögille. Sieltä siirryimme pienen kävelymatkan jälkeen konsertti paikalle, Rauman Pyhän Ristin kirkkoon. IItavalaistuksessakin tämä yli 500-vuotias kirkko on todella kaunis. Kuvaidyllistä puuttuuu vain lumipeite...
 
 
 

 
 
Tulimme paikalle hyvissä ajoin ja onneksi, sillä meidän tulomme jälkeen kirkko alkoi täyttyä nopeasti. Saimme vielä hyvät paikat näkö- ja kuuloetäisyydeltä. Ovella saimme ohjelmalehtisen, johon oli laitettu vähän infoa sekä yhtyeestä että konserttikiertueesta.
 
 
 
 
Kirkko oli valaistu sisältä yksinkertaisesti ja hienosti. Konsertin aikana värit vaihtuivat huomaamattomasti ja loivat omalta osata hienoa tunnelmaa...Ohjelmistossa kuultiin perinteisiä ja myös aivan uusia joululauluja.  
 
 
 
 
Illan aikana saimme kuulla myös viisi uutta kantaesitystä.
Taidokasta, herkkää laulua, ihania tunnelmia. Tätä kaikkea oli illan esitykset täynnä.
Ja minä nautin!
 
 

Ilta päättyi raikuviin suosionosoituksiin ja Rajaton sai esittää vielä yhden ylimääräisen laulun tyytyväiselle konserttiyleisölle. Kirkosta poistuessa kuulin ihmisten huokailevan illan esityksiä. Kerrassaan vaikuttava konsertti.
Tämä konsertti sopi myös täydellisesti tähän joulunodotukseen. Kun saatais tännekin vielä pieni lumikerros... tosin se näyttää olevan toiveajattelua, sillä tulevalle viikolle on luvassa reilusti lämpöasteita. Säästä huolimatta...
Hyvää ensimmäistä adventtia!
 
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti