tiistai 25. marraskuuta 2014

Tähtihetkiä vessassa!...??


Sunnuntaina siivosupuuskissani innostuin sisutamaan vessaa hieman jouluisempaan (tai talvisempaan) asuun. Lähempänä joulua vaihdan pyyeliinat punaiseen ja lisään muutamia joulukoristeita. Nyt tyydyin vaihtamaan maton ja tällä pienellä muutoksella tuli heti toisenlainen tunnelma.
 
 
Eli laitoin vessan lattialle paikallisesta sähköliikkestä vuosia sitten ostetun tähtimaton.
 
 

 
 
Matto on hieman "nafti" pieneen vessaan ja nuo LED-tähdet tuntuvat melko teräviltä paljaan jalan alla, mutta mitä ei tunnelman eteen tekisi. Matto on kunnollista huopakangasta, tosin tätä ei (ilmeisesti) pysty pesemään. Matto on pysynyt yllättävän siistinä, mutta käyttö on ollut myös lyhytkestoista. Toimii vessan mattona joulun alla oikein hyvin.
 
 

 
 
Alun perin ostin tämän kuusenalusmatoksi, mutta käytössä se osoittautui aivan liian pieneksi. Niinpä sille on löytynyt uusi käyttötarkoitus meidän vessassa. Nyt voi vessassa asioidessa nauttia todellakin tähtihetkistä... :D
 
 
 

4 kommenttia:

 1. Ihanat nuo teidän vessan kalusteet, olen himoinnut niitä ennenkin kuvia katsellessa!
  Tilasin viime viikolla meille molempiin vessoihin uudet kalusteet, ja sormet syyhyäis päästä jo
  asentelemaan ja repimään vanhat rumilukset pois! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei "äityliini"!
   Nämä ovat pieneen tilaan vallan mainiot. Ostin ne paikallisesta K-raudasta ja näissä oli kyllä hinta-laatusuhde kohdallaan. Hyvin ovat kestäneet käytössä... vai pientä remonttia pukkaa sielläkin?

   Poista
  2. Pukkaa hyvinkin. Sitä on nyt lykkäilty niin kauan että otin ohjat omiin käsiini ja laitoin tilauksen menemään! Kyl mä ne jotenkin paikoilleen saan, Joonaksella on loppuvuos kiirettä töissä ja koulussa! ;)

   Poista
  3. Mitä ihailtavaa energiaa...!!!! Joulunodotusta koko perheelle!! Halauksin, Satu

   Poista