sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Arkisia asioita


Täällä jatketaan eloa hyvinkin arkisissa asioissa...

Olen joskus aikaisemminkin tehnyt postauksen tästä mieheni löydöstä. Järjestellessäni paikkoja täällä kotona, otin vanhan talousvaakan (vai keittiövaaka?) jälleen käyttöön. 
 
Punnitsemiseen tämä ei enää käy, sillä se on jollain tavalla rikki. Herttaisena retroesineenä sen paikka on olla esillä, toimii tai ei.
Niinpä sille on keksitty uusiokäyttöä.
 
 
 

 
 
Tuo punnituspaikka on vähän "klemppu", mutta kyllä se hedelmätarjottimena toimiin oikein hyvin.
 
 
 


 
Tästäpä muistuikin mieleen, että kuukauden sokeri-/karkkilakkoni on päättynyt. "Vahinkolipsumisia" (sellaisia ihan pieniä) tapahtui karkin kanssa kolme kertaa, mutta sokeria en ole käyttänyt kahvissa kertaakaan. Luulin, että keksien napostelu olisi lisääntynyt sokerihimossani, mutta sekin on pysynyt ihan tavanomaisella tasolla. Hedelmiä olen syönyt karkkilakkoni aikana ehkä hieman normaalia enemmän, josten ei sokeriton lokakuu nyt ihan huono juttu ollut.
 
 
 
Ja vaikka en tähdännyt ollenkaan painonpudotukseen, on minulta kuitenkin lähtenyt vähän painostakin pois. Nyt ajattelin yrittää jatkaa tällä "sokeriton kahvi/kohtuullinen  karkinsyönti" -linjalla. Terveellisempiä elämäntapoja vaaliessani olen taas vaihteeksi onnistuneesti unohtanut/ laistanut/ jättänyt kuntoilun...mistähän sen innon taas löytäisi...? Ei ainakaan sohvan sopukoista.


Täällä on pojalla ollut kavereita yökyläilemässä ja meno on ollut sen mukaista. Ilmeisen mukavaa heillä on ollut ja tänään hauskanpito jatkuu vielä kaverisynttäreillä. Minä taas lähden käymään siskoni luona Nakkilassa ja nappaan äiti-mummin kyytiin. Me menemme katsomaan siskoni uusinta ostosta, josta varmasti näette kuvia täälläkin.


Nyt kuitenkin laittamaan lapsosille aamupalaa pöytään ja sitten menoksi...

 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti