keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Jouluinen kranssi


Tänä vuonna risuista tehty kranssi päätyi ruokahuoneessa uudelle paikalle. Risukehän ympärille virittelin pienen jouluvalosarjan ja taas oli yksi joulukoriste(lu) valmis...


 
 
Aikaisemmin tämä kranssi on ollut pianon päällä. Siinä on nykyisin pyöreä peili ja hetken aikaa ajattelin siirtää peilin muualle ja laittaa kranssin perinteiselle paikalle.
 
  
Ajatus kuitenkin kypsyi yön ( tai kahden) yli. Peili jäi paikoilleen ja kranssille löytyi uusi paikka ns. astiakaapin yläpuolelta.
 
 

 
 
Sisälle tullessa kranssi näkyy heti sisääntuloaulaamme ja luo kivaa jouluista tunnelmaa.
 
 

 
 
Oksakranssi on jo vuosia vanha ja vähän kärsinytkin. Sen oksia olen liimaillut uudestaan kiinni ja muutama on tainut irrota kokonaan, mutta hyvin se ajaa asiansa joulukoristeena, kerran vuodessa.

Tämä kranssi on yleensä se viimeisin joulukoristeemme, jonka siirrän takaisin varastoon. Sen kauneutta jaksaa ihastella kauemminkin kuin vain joulun ajan.
 
 
 
 
 
Odotettu joululoma lähestyy päivä päivältä. Suurimmat työkiireet on jo ohi ja töissäkin voi nauttia kiireettömyydestä. Oppilaille on loppuviikoksi jos jonkinlaista tekemistä ja ohjelmaa tiedossa, joten ei siellä kuitenkaan ihan "laakereilla levätä". Jouluvalmistelut täällä kotona etenevät...hitaasti, mutta varmasti. Jouluaattoon on enää viikko aikaa.
 
 
 
 
 

2 kommenttia:

  1. Miten on,löytääkö punainen matto jouluksi paikkansa teidän kotoa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen unohtanut kokonaan "punaisen maton paikka"- tehtävän...jos vaikka joku ilta ehtis vielä tekemään postauksen siitä. Kiitos muistutuksesta! T: Satu-ihminen ;)

      Poista