perjantai 5. joulukuuta 2014

Rautalankakori


Kiireiset käyntini Prismassa ovat osoittautuneet minulle melkoisiksi ostostapahtumiksi, hyvässä ja pahassa. Sinkoilen päämäärättömästi ympäri markettia etsien jotain asiaa ja käteeni tarttuu aivan muuta...ja yleensä ostoslistan ulkopuolelta. 
 
Jostain kodin sisutusosastolta löysin tälläisen yksinäisen metallilankakorin. Eikä aikaakaan, kun se oli sujahtanut ostoskoriini ja kassan kautta kotiin.
 
 

 
 
Kotona vähän mietin, mihin ostoskseni sijoittaisin, sillä käyttöarkoituksiahan tälle korille oli lukematon määrä. Ei siis mikään turhake!
 
 
 
 

 
 
Melko pian kori päätyi keittiöön ja liesitason viereen. Ahtaasta maustekaapista otin ikuisuuden vanhat viinietikkapullot suola- ja pippurimyllyn kaveriksi. Ny oli kori täytetty ja hyvässä käytössä.
 
 

 
 
Kuulun siihen ihmisryhmään, joka pitää siitä, ettei keittiö työtasoilla ole paljoakaan ylimääräistä tavaraa. Yleisen periaatteeni vastaisesti tämä kori on saanut jäädä paikoilleen. Maustekaappiin tuli hieman tilaa lisää ja voin kait sanoa, että pienimuotoinen joulusiivous on aloitettu. Jatkoa siivoukseen on luvassa luultavasti jo viikonloppuna. Toivottavasti vähän isommalla "volyymilla"  kuin tämä muutaman purkin siirto-operaatio.
 
 
 
 
Tänään lähden vielä viettämään illanistujaisia työkaverini uuteen kotiin. Tiedossa siis mukava ilta hyvässä seurassa. Poikakin lähtee yökyläilemään, joten tällä kertaa isäntä saa olla kotosalla aivan rauhassa. Harvinaista tässä huushollissa, monellakin tapaa.
 
 
Viikonloppuja kaikille!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Ei kommentteja:

Lähetä kommentti