maanantai 22. joulukuuta 2014

Pipariset kuppikakut

 
 
Ensimmäiset pipariset kuppikakut tehty ja olotilani on hieman kaksijakoinen. Lupasin laittaa näistä kuvia tänne, jos onnistuivat. Tässä olisi kuvia aikaansaannoksistani, jotka onnistuivat - tavallaan... 
 
  
 
Ulkonäöllisesti nämä eivät ole sitä, mitä olin ajatellut, mutta maku oli todella hyvä. Kuorrute jäi vähän löysäksi, joten pieni sydänpipari ei jakasanut pysyä pystyssä. Olin kuvitettut tekeväni hienon pursotuksen, mutta löysän kuorrutteen takia toisin kävi. HÖH!
 
 
 
 Vieraani ja minä söimme/maistoimme kuppikakkuja avoimin mielin.
Kuppikakut eivät oikein uponneet lapsiin, mutta meille aikuisille nämä kyllä kelpasivat.
 
 
 
 
 Näiden tekeminenen ei ollut mitenkään ylivoimaisen vaikeata tälläiselle "jauhopeukalo keskellä kämmentä" -tyypille. Ei näistä nyt konditoriatasoisia tullut, mutta tämä olikin tällainen kokeiluerä.
 
 
 
Koska leivontakokemukseni jäi plussan puolelle, taidan tekaista ennen joulua vielä yhden satsin pienillä  "teknisillä" muutoksilla.
 
 
Isäntä haki eilen joulukuusen saaresta ja illemmalla on vuorossa kuusen koristelua. Ennen sitä täytyy olohuoneessa tehdä pientä kalustemuutosta, jotta kuusemme sopii suunnitellulle paikalle. Samalla tulee tehtyä viimeiset joulusiivoukset. Täällä on havaittavissa jo kutkuttavaa joulunodotusta...enää kaksi yötä jouluun...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti