sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Kerrosvati


Ja välillä vähän arkisempaa asiaa joulun ja uuden vuoden välissä...

Olen pitemmän aikaa haikaillut jonkinlaisen kolmikerrosksisen tarjoiluvadin perään. Ikeakin myy lasista versiota edulliseen hintaan, mutta ostamatta se on jäänyt. Ostopäätöksen tekemistä on pitkittänyt ajatus tarjoiluastian tarpeellisuudesta. Tarvitsenko todella sellaista?


 
Kuppikakkuja tehdessäni ja miettiessäni niiden esillepanoa minulla olisi ollut jälleen tarvetta monikerrosvadille. Koska sellaista ei tässä taloudessa ole, ryhdyin ratkaisemaan ongelmaa jo olemassaolevista astioista ja näistä se ajatus sitten lähti.
 
 
 
 
 
 
Ei nyt kovinkaan kaunis tai kevyt toteutus, mutta ajaa taatusti asiansa. Kaksi kerrosta riitti tarjoiluihini vallan mainiosti.
 
 
 
 
 
 
Sovitin myös kakkupapereita koristeellisemman ulkonäön vuoksi, mutta ne olivat pikkuisen väärän kokoiset. Jätin ne suosiolla pois ja tällä kertaa tyyli oli jämäkkä ja yksinkertainen. Voi olla, että käytän viritelmääni joskus toistekin.
 
Taas tuli todistettua, että kyllä hätä keinot keksii. :
 
 
 
 
 
P.S. Olen tässä muutaman päivän yrittänyt luoda diaesitystä tänne bloggerin puolelle kuluneesta vuodesta. Lopputuloksena: Ei yhtään diaesitystä, vähän lisää harmaita hiuksia, hukkaan mennyttä aikaa ja tekstin käsittelyssä on nyt jotain häikkää eli kone on vähän sekaisin tai joku ylimääräinen asetus päällä...HYVIN MENEE!!!!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2 kommenttia:

  1. Tollaset oivallukset jo olemassa olevista tavaroista on just parhaita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinä kokee hetkittäin jopa onnistumisen ja oivaltamisen iloa) :D

      Poista