keskiviikko 24. joulukuuta 2014

Vinkki joulun odotukseen


Meidän poikamme ottaa joulun odotuksen hyvinkin rauhallisesti. Tiedän, että hän odottaa joulupukkia todella hartaasti ja varmasti nämä viimeiset päivät ovat menneet hitaasti. Kotona on löytynyt ihan sopivasti puuhaa, mutta edellispäivänä poika ilmoitti, että hänellä on tylsää. Yleensä en näihin puheisiin juurikaan reagoi (elämä voi olla välillä tylsää!), mutta nyt kuitenkin tartuin tylsyyshaasteeseen. 
 
Teimme eteisaulan vaatehuoneen oveen "tarkkuusammuntapaikan".
 
 
 

 
 
Poika oli juonessa mukana heti ja innostui asiasta. Kiinnitimme erivärisiä ja -kokoisia numerolappuja oveen ja tähän oli tarkoitus yrittää laukaista pehmeää palloa ajatuksella, että vaikeimmasta osumasta sai (tietenkin) eniten pisteitä.
 
 
 

 
 
Poika innostui harjoittelemaan tarkkuusosumia eri etäisyyksiltä ja samalla tuli harjoiteltua päässälaksuakin. Monipuolinen peli siis!
 
 

 
 
Tämän idean parissa lapsi viihtyi jonkin aikaa ja tylsyys oli muisto vain. Äiti sai rauhassa jatkaa joulusiivoilujaan ja pojalla oli "aktiviteettiä". Se on kuulkaas joskus pienestä kiinni.
 
 
 
 
 
Täällä aloitellaan pikku hiljaa joulun viettoa. Menemme puolelta päivin äiti-mummille joulupuurolle ja kuuntelemaan joulurauhan julistusta. Siitä alkaa meidän joulumme. Laitan tänne vielä jossain vaiheessa yleisen (ja ajastetun) joulutervehdyksen. Pyhien ja loman aikana käyn varmasti päivittämässä täällä kuulumisia...
 
 
 
 
 

2 kommenttia:

  1. Tämän pelin kopsaan . Menen huomenna vuorokaudeksi lapsenlikaksi Mirkalle.Atte pääsee kokeilemaan tarkkuusammuntaa ja ehkä mumminkin täytyy mallin vuoksi kokeilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä jos kelpaa. Helppo toteuttaa ja myös siivota pois. Mukavia pelihetkiä ja hyviä laukauksia!!! Terkuin, Satu

      Poista