perjantai 19. joulukuuta 2014

Valot pullossa


Ja lisää joulun pikaisesti toteutettavistaa koristeista. Näistä minä pidän, kun valmisteluun ja näpräämiseen ei mene paljonkaan aikaa. Koska innostuin jälleen kuvaamaan lopputulosta, on näitä kuvia tiedossa "enemmän kuin laki määrää"... 
 
 
Näitä pulloideoita on ollut ja iät ja ajat ja minäkin päätin toteuttaa omani. Sopivan iso pullo löytyi taannoiselta siskoni uuden kodin "tavaraparatiisista" eli vanhasta kanalasta.
 
 
 

 
 
 
Tämä ei ole varsinaisesti mikään joulukoriste vaan enemmänkin tunnelman luoja. Paikkansa se löysi miehen työhuoneesta, uuden kirjahyllyn vierestä.
 
 

 
 
Pullon peseminen ja kuivaaminen osoittautui tämän projektin haastavimmiksi vaiheiksi. Siinä sai vanha kunnon lastentarhanopettaja käyttää (olematonta) ongelmaratkaisutaitoaan. Pullo tuli puhtaaksi...ja melkein kuivaksi :D 
 
"Pullovalo" näkyy myös meidän eteisen puolelle ja iltaisin valo on todella kaunis.
 
 
 

 
 
Ja tässä vielä lähikuvaa tästä helposti toteutettavasta ideasta (= ihanuudesta).
Saa vapaasti kopioida :D!
 
 
 
Näitä pulloja rohmusin siskoni luota enemmänkin, eri kokoisina ja eri väreissä. Tämä yksilö päätyi koristeeksi asti, muut odottavat alakerrassa vielä kohtaloaan. Voi olla, että päätyvät myyntiin asti, jos kiinnostuneita löytyy...? Pitää vissiin perustaa vanhojen pullojen kauppa.
 
 
 
Viikonlopuksi olen ehtinyt haalia itselleni sen verran ohjelmaa, että suunnitellut leipomiset täytynee tehdä vaiheittain. Kaupungilla pitäisi käydä toimittamassa vielä muutamia joulupukin asioita ja kotona tehdä viimeiset joulusiivoukset (muistuttaa perinteistä viikkosiivousta).
 
 
 
Onhan tässä vielä aikaa...
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti