perjantai 12. joulukuuta 2014

Joulufiilistelyä


Kävin töiden jälkeen paikallisessa puutarhamyymälässä perinteisesti fiilistelemässä joulun tunnelmaa...Kyseinen myymälä on kokenut melkoisen muodonmuutoksen viime vuoden aikana ja näin talvikaudella lasikattojen alla ja hulppeassa myymälätilassa viihtyy mielellään pitempäänkin. Esillepano on toteutettu mielenkiintoisella tavalla. Tilassa on paljon hyödynnetty vanhoja huonekaluja ja esimerkiksi vanhaksi ruostuneita helloja.
 


 
 
Esillä on jos jonkinlaista jouluista asetelmaa...
 
 
 

 
jokaiseen makuun ja kukkarolle sopivaa...
 
 
 

 
 
Vanhaan keittiökaappiin oli ryhmitelty vähän pienempiä jouluasetelmia.
 
 

 
 
Ja sitten vähän isompaa kokoa...
 
 


...ja keskikokoista. Tänä vuonna aetelmat ovat vihreämpiä ja viime vuotiset bilg-blig-glitteri- tehosteet olivat jääneet vähemmälle.
 
Myymälän yksi huone/osasto on pyhitetty lahjatavaroille ja erilaisille ruukuille. Osa tuotteista oli pakattu sellofaaniin valmiiksi lahjapaketeiksi ja erilaisia vaihtoehtoja oli runsaasti.

Greengaten tuotteet ovat aivan ihastuttavia!


Pöydät notkuivat jos jonkilaista lahjatavaraa. Täällä myytiin myös esimerkikisi ruotsalaista glögiä, glögimausteita, joulumausteista teetä, joulukaramellejä...eräänlainen joulun herkkutori siis.
 
 
 

Tarkoituksenani oli käydä pikaisesti tekemässä ostokseni, mutta kuinkas ollakaan, siellä taisi vierähtää melkein tunti. Enkä todellakaan lähtenyt tyhjin käsin, vaan ostin kotiin pienen sypressin ja pojan opettajalle ihan pienen kiitos-lahjan.Olen jo muutaman vuotena käynyt tässä myymälässä juuri joulun alla. Täällä  joulutunnelma tarttuu väkisinkin. Myös kaupungilla olisi tiedossa "Tonttujen yö"-tapahtuma, mutta taidan jättää moisen härdellin (tänäkin vuonna) väliin. Kiireisen viikon jälkeen ei oikein  meinaa jaksaa ihmishälinää, vaan mielummin majoittuu sohvalle glögimukin kanssa...joulufiilistelyä sekin.3 kommenttia:

 1. Tarttis iteki poiketa. Kävin joskus kuukaus sitte, ja olin vähä pettyny valikoimaan silloin :( Johtuu ehkä siitä, et mun GG-keräily harrastus alkoi jo kevääl hiipumaan; kukkaro kiittää :D
  Hyvää viikonloppua teille!
  Meillä jää turnaus ja ens viikon harkat väliin, kun Allu oli kolauttanu päänsä eilisis treeneis :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olla, että GG-valikoima on pysynyt samana, kun en ole mikään GG- alan asiantuntija, kunhan vain kameralla napsin kuvia sieltä täältä. Joulukukkia ja asetelmia oli kyllä vaikka kuinka ja paljon... Ja kävin muuten sinunkin blogiisi kommentoimassa. Mahdoinkohan olla ensimmäinen? Terkkuja Allulle...ja tuleehan näitä turnauksia vielä. Tuli sullekin yks vapaapäivä, kun ei tarvitse ainakaan hallilla notkua...!!! :D T: Satu

   Poista
 2. Olit eka :D onnittelut :D
  Joo, keksin ehkä huomiselle tekemistä ;) Onneks pääsen Venlan tanssikoulun näytökseen, ettei tarvii koko iltaa koton hengailla :D

  VastaaPoista