lauantai 13. joulukuuta 2014

Lauantain epämääräisiä otoksia


Joskus sitä tulee oikein tarkka visio, mitä haluaa kuvata ja millaisen lopputuloksen pitäisi olla. Tänään mielessäni oli saada tunnelmallinen kuva glögilaseista ja tähtikynttilästä, mutta ei näistä tullut lähimainkaan sellaisia mitä lähdin tavoittelemaan... 
 
Kuvia otin lukematon määrä eri kuvakulmista ja melkein yhtä monta sain poistaa suoraan kameran muistista. Onneksi nykyajan kuvat ovat digitaalisessa muodossa. Vanhaan "filmirulla-aikaan" olisi saanut kasan enemmän tai vähemmän epäonnistuneita kuvia ja harmitus olisi ollut sen mukaista.
 
 


 
Toiveikkaana ajattelin, että kuvan käsittelyllä saisin niistä muutamista kuvista edes jotain aikaiseksi, mutta siitä vähäisestäkin määrästä "deletoin" vielä lisää muutamia kuvia.
 
 
 

 
 
Jäljelle jäi nämä kolme epämääräistä otosta... tai niiden yritystä. Näissä ei nyt oikein mikään onnistunut: sommittelu, rajaus, valon määrä...suurin ongelma taitaa olla valokuvaajan kuvaustaidoissa. Pläääähhh!!!
 
 
Taidan ilmoittautua valokuvauskurssille...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2 kommenttia:

  1. Tiedän niin toin tunteen :D Pitäis varmaa ostaa kunnon kamera... Tää iPhone ei oo aina oikee yhteistyöhalunen :D

    VastaaPoista
  2. Mulla on jo ihan ok kamera ja halajan vielä vähän lisää oblektiiveja, että ei meikäläinen voi kyllä kalustoa kauheasti mollata. Kyllä täällä useimmiten vika on kameran takana. Yhden valokuvakurssin ole käynyt, mutta se keskittyi enemmänkin valokuvauksen tekniikkaan...nyt tarttis saada vähän syvällisempää opastusta...

    VastaaPoista