keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Pientä (yleistä) tonttuilua


Joulukuuta mennään kovaa vauhtia eteenpäin. Tässä on ollut viime aikoina vähän kiireistä, mutta ei nyt niin  kiireistä, etteikö tänne ehtisi.


 
 

Meidän ruokapöydässä näyttää tällä hetkellä tällaiselta. Nuo  hopean väriset kynttilänjalat siirtyivät pianon päältä pöydälle ja muutenkin olen lisäillyt pieniä jouluisia juttuja. 
 
 
Meillä palaa nuo kynttilät melkein joka ruokailun ajan. Tontut ilmestyivät pöydälle pikkujouluna.
 
 
 

 
 
Nämä hauskat veijarit ostin Loviisan Aitasta, kuten myös nuo kävyt. Tänä syksynä olen pitkästä aikaa ostanut joulukoristeita kotiin. Edellisistä ostoksista taitaa olla jo vuosia. Nämä tontut olivat vain niin hellyyttäviä, että ne oli suorastaan pakko ostaa.
 
 
Kömpelö jouluasetelmani saa nyt olla ruokailumme ilona tuonne jouluun asti. Pitkän mallinen astia on IKEAsta ja muotonsa vuoksii sopii oikein passelisti tuohon pöydän keskelle. Laitoin käpyjen ja tonttujen seuraksi merisuolaa, jotta maisema olisi vähän talvisempi.
Jouluna sitten jotain muuta.
Päivät ovat olleet normaalia enemmän ohjelmoituja, joten joulujuttuja en ole paljoakaan ehtinyt laittamaan tai suunnittelemaan. Huomenna ilta menee opettaja-kollegoiden kanssa syömässä ja perjantaina olen menossa työkaverini luokse viettämään iltaa. Oma vapaa-aika ns. kortilla, mutta eiköhän tässä vielä kaikkea ehdi touhuilemaan.Nyt lähden pikaisesti käymään kaupassa ja kun poika tulee kaverilta, meillä saunotaan. Jos oikein hyvin käy, voin ehtiä vielä vilkaisemaan tänään postissa tullutta sisustuslehteä...
ja muuten ihan yleistä tonttuilua vaan... ;D
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti