maanantai 9. helmikuuta 2015

NORMCORE


Olen jo pitkään miettinyt, miten nimeäisin sisutustyyliäsi ja viikonloppuna DEKO-lehteä lukiessani silmiini osui tämä Normcore-tyyli...ja se kolahti heti. Olin löytänyt tyylini niin sisutuksessa kuin pukeutumisessakin. Olen trendikkäästi "tavis".


En ole todellakaan yhden tyylisuunnan kannattaja, vaan pikemminkin sellaista sopivasti coctail-tyylisen sisutuksen kannattaja (olisikohan se trendityylille hyvä nimitys?) Tällekin taitaa olla hienompi nimitys - kerroksellisuus...
 


Normcorea suosiva sisustaja hankkii tavallisia, yksinkertaisia ja konstailemattomia tuotteita. Normcore -sisustaja sisustaa siis simppelisti...ja ilmeisesti myös tavanomaisesti. Ei välttämättä kuitenkaan tylsästi. Vai?
  
 
Ja tämä sama tyyli passaa oikein mainiosti myös pukeutumistyyliini. Vuosikausi pukeutumistyylini on ollut melko samanlaista; selkeälinjaista, joskus raidallista tai pilkullista, pääsääntöisesti kuitenkin yksiväristä (perusvärejä). Tyylini on enemmänkin käytännöllistä, ehkä jopa yllätyksetöntä. Vaatteeni löydän ihan tavallisista kaupoista (Lindex, Seppälä; Aleksi13 tai paikallisista vaateliikkeistä) ja suosikkimerkkejäni ovat mm. Fransa ja  Esprit. Vaatekaapissani tapahtuu pientä vaihtumista vain sesongin mukaan...ja harvoin.

Se tässä asiassa on kaikkein hauskinta, että nyt tällä tavanomaisella sisustamisella ja (pukeutumis)tyylillä on ihan oma hieno nimi :D ... Olen siis trendikäs!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti