torstai 19. helmikuuta 2015

Päivä Puuvillassa


Hiihtoloman suunnitelmiin kuului meno Porin uuteen kauppakeskukseen Puuvillaan. Päivän seuraksi saimme hyvän ystäväni ja hänen tyttärensä. Aamulla lähdimme hyvissä ajoin ja löysimme perille (ihme ja kumma!) ilman harhaan ajoja. 
 
Nimensä mukaisesti kauppakeskus on rakennettu vanhan puuvillatehtaan tiloihin. Miljöö oli mielestäni kaunis ja kokonaisuus onnistunut.
 
 
 

 
 
Kauppakeskuksesta tämä ei poikennut mitenkään erityisemmin;  isoja vaateketjuja ja  muita liikkeitä oli paljon. Taattua ajanvietettä koko perheelle.
 
 
Koska olimme ns. lapsilähtöisesti liikkeellä, yksi retken ehdoton kohokohta oli HopLopissa vierailu. Täällä aika (ja rahaa) kului hyvin. Paikka oli ainakin meikäläiselle ja jälkikasvulle positiivinen yllätys. Tekemistä täällä riitti aivan tarpeeksi.
 

Osa laitteista toimi erillisillä poleteilla, joita piti hankkia sisäänpääsyn lisäksi. Alue oli suhteellisen iso ja kuitenkin viihtyisä. Tänne tulemme varmasti toistekin.
 
 
 

 
 
Tämä sokkeloinen kiipeilypaikka oli myös todella hieno. Varmasti monen lapsen "paratiisi" erilaisille seikkailuille...
 
 
 Ja löytyi HopLopista vielä peliluolakin, jossa poleteilla löysi myös vastinetta.
 
 


 
 
Kiersimme kauppoja ja teimme muutamia ostoksia, lähinnä lapsille. Me äidit päätimme tulla tänne vielä uudestaan, mutta ilman lapsia. Tietyt vaatekaupat jäivät melkeinpä kokonaan koluamatta ja muutaman sisutusliikkeenkin meni "läpikävelyksi".
 
 
 
 
Lapsille löysimme kuitenkin kivoja kevätvaatteita ja jotain muuta pientä. Välillä tankattiin ja levähdettiin. Yllättävän hyvin lapset jaksoivat kierrellä ja katsella, mutta iltapäivällä kiinnostus ja jaksaminen alkoi lopahtaa vähän jokaisella. Mukava päiväreissu kuitenkin kaiken kaikkiaan. Voin suositella paikkaa lämpimästi muillekin.
 
 
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti