sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Pelireissua


Hiihtoloman alku on sujunut jääkiekkoillessa. Lauantaina suunnistimme Naantaliin, josta on otin tämän postauksen kuvatkin...

Naantalin vanhassa kaupungissa oli todella hiljaista näin talvella. Meno on kesällä aivan toisenlaista.
 
 
Kävelimme isännän kanssa kohti rantaa etsien sopivaa kahvilaa. Yhtään sellaista ei ollut auki. Oli kuitenkin mukava käyskennellä tässä kauniissa kaupunkimiljöössä...oli melko kotoinen olo.
 
 
 

 
 
Rannassa oli todellakin ihan "kuollutta". Melkoinen vastakohta kesän hälinälle ja tunnelmalle.
 
 


 
Kahvilaa haettiin seuraavaksi "uudesta" keskustasta ja sieltä löytyikin idyllinen kahvila, Cafe Anton. Nautimme ystävänpäiväkahvit ja suunnistimme sen jälkeen jäähallille kannustamaan.Kahden pelin peliurakan jälkeen lähdettiin takaisin kotiin. Pysähdys oli Nousiaisten Heselle ja sinne kokoontui muitakin pelikavereita syömään. Illemmalla kävimme pojan kanssa vielä äiti- mummin luona kyläilemässä. Loppuilta sujui rauhallisesti kotona; käytiin saunassa ja katsottiin Kingi.


Tänään lähdimme kymmenen aikoihin täysin päinvastaiseen suuntaan eli Poriin. Ehdimme ennen ottelun alkua käymään isännän kanssa vielä aamun kävelylenkillä. Varsinainen jääkiekko-ottelu alkoi klo 12.00. Edessä oli tavanomaisesta poikkeavampi ja tiukempi ottelu, sillä hiihtoloma oli pienentänyt kahden joukkueen kokoonpanoa vähän rankemmalla kädellä. Tänään tuli reilusti peliaikaa kaikille, sillä joukkueet pelasivat vain kahdella vaihtomiehellä.Vajaamiehityksestä huolimatta pojat pelasivat todella hyvin.


Kotiin tultuamme täällä odotti valmis hirvisoppa. Poika ei ehtinyt kauan aikaa kotona olemaan, kun jo isompi serkkupoika pyysi pelaamaan kanssaan tekojääradalle. Taidettiin saada luistimet ja hanskat nippa nappa kuivaksi, kun lähdin viemään poikaa jälleen luistelemaan. Väsymyksestä ei ollut tietoakaan.


Ajattelin tehdä tänään vielä "pikapullaa" laskiaissunnuntain kunniaksi. Meillä tämä tarkoittaa sitä, että ne tehdään pakastepullista. Miten helppoa ja vaivatonta "leipomista" ja lopputuloskin on melko takuuvarmaa...


Tämän pelireissuviikonlopun myötä jääkiekkoilussa tuli viikon tauko eli nyt meillä todellakin lomaillaan!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti