torstai 26. helmikuuta 2015

Olohuoneessa tällä hetkellä...


Uuden maton (siis sen seeprantaljan) myötä vaihdoin kalustuksen joulun (ja joulukuusen ) jäljiltä entiseen järjestykseen. Nyt meillä näyttää siis tällaiselta.

TV ja taso vaihtoivat ikkunaseinälle ja nojatuoli meni tikapuiden viereen takaisin. Toin myös isommat (ja nämä vähäiset) viherkasvit olohuoneeseen. Seeprantalja ei ole aivan puhtaan musta-valkoinen, vaan siinä on myös ruskean sävyä.  Niinpä toin pienillä sisustuslisäyksillä (mm. vanha olutkori) ruskean sävyä taljan "kaveriksi".
  
 
Ruskea ei kuulu sisutuksessa(kaan) lempiväreihini, mutta mustan, valkoisen ja harmaan rinnalla se tuo hieman enemmän lämpöä. Ehkä ruskea ei olekaan niin paha juttu, näin pieninä määrinä.
 
 
  
Pörröiset tekoturkistyynyn ja-peiton siirsin makuuhuoneen puolelle ja valkoinen lampaankarvakin sai lähteä säilytykseen. Täällä alkoi olla jo liian eläimellistä ja karvaista meininkiä! Tyynynpääliset vaihdoin toistaiseksi vielä maltillisiin valkoisiin ja harmaisiin.
Keltainen tulee tänne tehosteväriksi vielä keväämmällä.
 
 

 
 
 
 
Tässä vielä katsaus ylhäältä ruokahuoneen puolelta olohuoneen puolelle. Koska tuo talja ei ole kovinkaan iso, tuli olohuoneestamme jollain tavalla isomman kokoinen. Ja tällä todistan vain sen, että kyllä matolla (ja sen koolla) on merkitystä huoneen yleisilmeeseen. Minähän alan ihan pitämään tuosta seeprasta... ;)
 
 
 
 
Näiden kuvien ottamisen jälkeen olohuoneeseen on tullut vielä yksi viherkasvi lisää eli meidän elossa olevat (ja ne vähäiset) vihreät alkavat kaikki olla keskitetysti täällä.
 
 
Täällä hiihtoloman jälkeinen arki on täydessä vauhdissa. Alkuviikko sujui vähän "jähmeissä" olotiloissa, mutta kyllä nyt olen päässyt jo tilanteen tasalle. Viikonloppu häämöttää ja tiedossa jääkiekkomatsia pojalla, metsästystä isännällä ja lattarijumppaa äidillä. Jokaisella siis jotakin mukavaa tiedossa. Hellurei vaan...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2 kommenttia:

  1. Hyvält näyttää!
    Mulla ollu nii väsy ja kiire koko viikon, ettei mitää rajaa. Onneks on perjantai!
    Huomenna hallilla ;)

    VastaaPoista
  2. Juu, vähän olohuone on selkiytynyt taas talvihärpäkkeiden jäljiltä. Kevätaurinko paljastaa lopun kauheuden eli likaiset ikkunat ja pölykerrokset...Ja tosiaankin hallilla nähdään! :)

    VastaaPoista