keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

"Kat katoll..."


Meidän katon uusiminen alkoi viime viikolla, kun olimme sopivasti pienellä lomareissulla Tanskanmaalla. Kun keskiviikkona tulimme takaisin, oli (pelti)kattomme jo melkein valmiina. Ehdin (ja muistin) ottaa kuvat ennen ja jälkeen, joten tässä vähän kuvia melkein valmiista katosta.                                ENNEN                                                                         JÄLKEEN

 
Pihan puolelta sain otettua kuvia kahdesta kuvakulmasta. Valitettavasti näissä jälkeen otetuissa kuvissa olen ottanut eri aikaan kuvat eli varjot vähän haittaavat, mutta mielestäni eron kuitenkin huomaa. Nyt on sitten kokoruskea katto, uudet rännit ja lumiesteet.
 
 
 Kadun puolelta en saanutkaan otettua niin hyvin kuvia, mutta kyllä täälläkin katon väri on vaihtunut. Piipun pellitys on vielä menossa ja tuuletuskanavien maisemointi/hatutus ja sitten on tämäkin projekti saatu päätökseen. Ihmeellistä, täällä alkaa keskeneräiset projektit valmistua :) !
 
 
 Terassillekin lisäsin vielä hieman istutuksia (pojan juhlien kunniaksi), mutta kyllä tämän kesän istutukset saavat loppua tähän. Minun hienossa krassissani on joku ötökkä, joka on syönyt lehdet ihan pitsisiksi. Vähän harmittaa tämä menetys, mutta tälläistä tämä puutarhanhoito vissiin on. Syksyllä palaan istutuspuuhiin, mutta vielä sentään nautitaan näistä kesäkukkasista.
 
 
 
 
 
 
 

2 kommenttia:

  1. Komia katto!
    Nyt kelpaa sadetta pidellä
    Jolhe

    VastaaPoista
  2. No, juu. Kivasti sade ropisee ja rännit lotisee. Tänään oli suunnitellut ikkunanpesua, mutta voi harmi, kun täytyy siirtää hommaa eteenpäin...heh,heh!

    VastaaPoista