sunnuntai 3. elokuuta 2014

Kiireetöntä aamua


Kohta on taas se aika, että aikatauluttaminen alkaa. Laitoin kotona liitutaulukalenteriin elokuun menoja ja se alkoi näyttää jo melko täydeltä. Lomallani olen kutenkin nauttinut täysillä tästä aikatauluttomuudesta. Kaikkein parasta ovat olleet  nämä kiireettömät aamut, niin kotona kuin täällä mökillä.Tavallisessa arjessa herätys on klo 6 aamulla ja siitä puolentoistatunnin päästä täytyy olla menossa töihin. Lomalla ollessa aamutoimet tuppaavat venymään, vaikka meillä heräilläänkin pääsääntöisesti kahdeksan aikoihin.
 
 
 
 
 
 
 
Minä nautin siitä, että saan juoda kahvini aivan rauhassa. Ei tarvitse koko ajan olla vilkaisemassa kelloa tai olla tekemässä jo seuraavaa asiaa. Minä nautin siitä, että ei ole kiirettä pukea vaatteita ylle, vaan saa vain olla...
 Tässä vaiheessa (loppu)lomaa tunnelmat ovat hieman kaksijakoiset. Toisaalta on ihan mukavaa, että arki, työ, koulu ja harrastukset alkavat. Tähän elämään tulee taas toisenlaista rytmiä. Toisaalta tämä ihana lorviminen tuntuu myös kivalta.Voisikohan tähän aikatauluttomuuteen/ lorvimiseen kyllästyä?

Toistaiseksi jälkimmäiseen vaihtoehtoon ei ole mahdollisuutta. Olen kuitenkin virittelemässä jonkinlaista sapattivuotta tämän tulevan lukuvuoden jälkeen. Onko se vuorotteluvapaata, opiskelua tai jokin niiden yhdistelmä? Se jääköön nähtäväksi, mutta asian "kypsyttely" on lähtenyt käyntiin jo kauan kauan sitten...nähtäväksi jää, toteutuvatko suunnitelmani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti