sunnuntai 31. elokuuta 2014

YöjuoksussaTällä kertaa viikonloppu tuli vietetttyä työkavereiden kanssa Helsingissä. Lähdimme reissuun launtaiaamuna ja päivän vietimme kaupungilla seikkaillen. Varsinainen "retkitapahtuma" oli osallistuminen Helsinki Midnight Runiin, joka nimensä mukaisesti tapahtui illalla (ei kuitenkaan keskiyöllä!)


 
 
Työporukkamme on osallistunut useita kertoja keväällä järjestettäviin Karhuviesti-kisohin, mutta ennen kesälomia ilmoittauduimme vähän toisenlaiseen juoksutapahtumaan. Tässä poseeraamme ryhmäkuvassa  Senaatintorin kulmilla hieman ennen lähtöä. Vielä hymyilyttää.
 
 
 
 
Paikalle oli tullut 10 900 juoksijaa ja tänä vuonna tehtiin jälleen yleisöennätys. Tunnelma oli tiivis sekä lähtöpaikalla että itse varsinaisessa juoksussa. Lähtö tapahtui sarjoittain, jolloin aivan pahimmilta ruuhkilta vältyttiin. Muutenkin järjestelyt toimivat moitteettomasti.
Harvoin sitä pääsee juoksemaan lauantai-iltana 10 000 muun ihmisen kanssa pitkin Helsingin katuja. Juoksu sujui suhteellisen mukavasti (massan mukana) ja maalissa olin 3592. ja ikäsarjassani 324. Matkaan käytin aikaa 1.09.00...eli vähän yli tunnin...ja maaliin pääsin, vaikka viimeinen tiukka nousu veikin ns. mehut jaloista. Mukava viikonloppu takana, vaikka nyt vähän väsyttääkin. Ei se juoksu, vaan ne vähäiset yöunet :D.


Viikonlopusta innostuneena ryhdyimme suunnittelemaan jo uusia tapahtumia ja näillä näkymin suuntaamme katseet ensi vuoteen. Keväällä osallistumme Karhuviestiin ja syyskuussa olisi tarkoitus lähteä lahden toiselle puolelle Viroon, isoon juoksutapahtumaan...mutta katsotaan, kun sinne asti päästään.


Tulevalla viikolla meillä taitaa harrastaa eniten urheilua tuo nuorimmainen. Pojalla menevät jalkapallo ja jääkiekko mukavasti limittäin maanantaista torstaihin. Jalkapallokausi loppuu muutaman viikon sisällä, mutta tilalle tulee jääkiekko. Meillä se tarkoittaa kahta harjoitusta viikossa ja viikonloppuna peli(t) päälle.


Mahtaisko sitä itse päästä tällä viikolla vaikka muutaman kerran lenkille, ettei tämä "huippikuntoni" pääsisi nyt laskemaan...?!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti