tiistai 19. elokuuta 2014

Recycle


Meidän käytöstä poistetut paristot saivat viime viikolla uuden säilytysastian... 
 
Hain K-raudasta kuppivedintä mökillä tuunaamaani pöytään ja samalta reissulta ostin myös tämän peltisen rasian...ja vähän muutakin.
 
  
 
 
Aikaisemmin olen säilönyt vanhat paristot peltitölkkiin, mutta nyt kun löytyi oikein "nimikkotölkki", en voinut vastustaa tälläistä ex tempore-ostosta.
 
 
Meidän huushollissa on tapana kerätä isompi kasa näitä paristoja ja viedä ne sitten jossain vaiheessa kierrätyspisteeseen. Tosin huomasin, että muutama näistä oli päässyt jo hapettumaan aika pahasti eli täytyy muistaa seuraavalla paperinkierrätysreissulla ottaa tämä tölkki mukaan...
 
 

 
 
 
Kun poika tuli omalta torireissultaan kotiin, kyseli hän ensimmäisenä, mitä projektia olin hankkinut isälle K-raudasta. Taitaa poika tietää, että kun minä käväisen kyseisessä kaupassa, se tietää usein isännällekin hommia...ja niin taisi käydä tälläkin reissulla. Mutta siitä joku toinen kerta enemmän...
 
 
 
Kulunut työviikko on lähtenyt ns. täydellä teholla käyntiin. Oppilaat ovat lukujärjestyksen mukaisesti pitkiä päiviä koulussa ja ns. pehmeä lasku on muisto vain. Luokkamme on ollut vajaamiehityksessä nämä kaksi päivää eli hommia on ollut ihan  kiitettävästi (=kädet täynnä). Muutama viikko tässä menee vielä hienosäätöä tehdessä, ennen kuin ns. koulurutiinit alkavat muotoutua. Päivät menevät siis vielä enemmän tai vähemmän soveltaen. 
 
 
 
Tällä hetkellä on vähän väsynyt olo ja meikäläisen tarvitsisi myös vissiin "ladata paristoja". Muutama tunti tulee suunnitella huomiseksi, mutta loppu illan ajattelin pyhittää rentoutumiseen (=sohvalla makoiluun).Yritän saada itseni tänään aikaisin nukkumaan, jotta huomenna olisin jälleen voimissani ja virtaa täynnä.
 
 
 
 
 
 
Energistä viikko kaikille lukijoilleni!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti