tiistai 5. elokuuta 2014

Viritelmiä terassilla


Elokuu on tunnetusti pimenevien ja lämpimien iltojen aikaa. Kotipihalla terassielämämme on ollut hieman vähäistä tänä(kin) kesänä. Tunnelmallisten elokuisten iltojen innoittamana aloin tänään toteuttaa erästä suunnitelmaani, joka oli muhinut päässäni muutaman päivän... 
 
 
Jonkin aikaa sitten tein inventaariota jouluvalosarjoistamme (kyllä, luitte aivan oikein). Vuosien aikana meille on kerääntynyt niitä melkoinen määrä, sillä mielestäni niitä ei voi koskaan olla liikaa...tai täytyy olla ainakin varoiksi muutama ylimääräinen, jos sattuu vaikka tarvitsemaan. Niin kuin esimerkiksi nyt.
 
 
 
 
 
 

Olen jonkin aikaa katsonut myös netistä erilaisia kivoja ulkovalosarjoja, sellaisia isoja hehkulamppuja jäljitteleviä erityisesti. Muutaman päivän ajan pähkäilin, ostaako uuden valosarjan vai tyytyäkö näihin vanhoihin... ja päädyin jälkimmäiseen vaihtoehtoon.
 
 
 

 
 
Tämä pallovalosarja ei ole ihan perinteinen jouluvalosarja ja sen valo on mielestäni hieman liian sininen. Pidin viime talvena niitä pojan huoneessa tunnelman luojana, mutta nyt ne saivat uuden mahdollisuuden terassillamme.
 
 
 
Mahtoi naapurit ihmetellä, kun meikäläinen kiipeili pöydänpäällä asentamassa jouluvaloja ja ähersi näitä paikoilleen.
Hikihän siinä tuli.
 
 
Vielä en päässyt testaamaan, miltä ne näyttävät elokuun hämärtyvässä illassa, mutta varmasti laitan kuvia. Jännityksellä odotan, tuleeko tästä sirkustunnelmaa vai jotain muuta...sitä jotain muuta lähdin tavoittelemaan.
Jaksaisikohan sitä valvoa tänään niin myöhään, että saisi napattua muutaman kuvan iltahämärässä...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti