tiistai 26. elokuuta 2014

Pikaehostusta eteisessä


Viime viikolla sain äkillisen päähänpiston, että eteiseen pitää vaihtaa uudet matot. Mattojenvaihto-operaatio oli ollut jo pitemmän aikaa (muutaman vuoden!) mietinnässä, mutta jostain syystä se oli vain jäänyt toteuttamatta.


 
Vanhat mustat matot olivat palvelleet jo hyvin useamman vuoden. Nyt oli tullut aika vaihtaa uudet...ja puhtaat.  Olin miettinyt myös toisenlaisia mattoratkaisuja, esimerkiksi pyöreä ison maton ostamista, mutta jotenkin tämä koko ja malli toimii näissä neliöissä paremmin. Mainoslehtisestä bongasin tarjouksen ja seuraavana päivänä kävin töistä tullessani ostamassa uudet matot. Joskus siis nopeata toimintaa täälläkin.
 
 
 
 
 
 
 
Nämä matot taitavat olla samaa merkkiä kuin vanhat. Haaveilen paperinarumatoista, mutta tälläiset perusmatot tuli hankittua. Sovitin pieneen eteiseen kahta mattoa hieman eri tavalla, mutta mielestäni siitä tuli liian "kokolattiamattomainen". Niinpä vanha hyväksi koettu sommittelu sai jäädä voimaan ja vain väritys muuttui.
 
 
 
 
Tämän pikaehostuksen myötä eteisen ilme muuttui vaaleampien mattojen myötä hieman valoisammaksi. Kaikkein paras asia tässä taisi olla kuitenkin se, että eteisen lattiat tuli pestyä pitkästä aikaa ja saimme puhtaat matot lattialle. Pikaehostusta parhaimmillaan!
 
 
Eteisen muutos oli sen verran "iso", että jopa meidän isäntä huomasi nämä uudet matot. Ei huono. :D
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti