perjantai 29. elokuuta 2014

Haloo, Helsinki!


Tästä lähtee elokuun viimeinen viikonloppu. Täällä päin Suomea vietetään viikonloppuna kesäkauden päättäjäisiä tai ns. Venetsialaisia. Meikäläiseltä kyseiset riennot jäävät väliin, sillä huomenna suuntaan kohti Helsinkiä. 
 
 
Huomenna olisi illalla tiedossa osallistuminen Helsinki Night Run-tapahtumaan. Menen sinne työporukan ( 7 henkilöä) kanssa ja ensikertalaisena odotukset ovat kieltämättä korkealla.
 
 
 

 
 
Kyseiseen juoksutapahtumaan on ilmoittautunut tänä vuonna ennätysmäärä juoksijoita, 10 000 enemmän tai vähemmän juoksuun hurahtanutta. Ei tarvitse juosta ainakaan yksin. Matkana on 10 kilometriä Helsingin keskustassa ja nimensä mukaisesti lähtö tapahtuu illalla. Koska tapahtuma on suuri massatapahtuma, on siellä erilaiset lähtösarjat erilaisille juoksijoille. Itsellänikin on joku tavoiteaika eli tunnin alitusta lähdetään tavoittelemaan...tai jos sinne maaliin asti...
 
 

 
 
Vaihteeksi meikäläisellä tiedossa hieman erilainen viikonloppu. Laukku on jo melkein pakattuna ja viimeinen juoksutreeni (12 km!) tehty eilen. Innostunein mielin suuntaan ajatuksiani jo huomiseen. Huomenna suhteellisen aikainen herätys ja nokka koti Helsinkiä.
 
 
 
Haloo Helsinki, täältä tullaan!!!
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti