sunnuntai 10. elokuuta 2014

Tervetuloa arki...ja liikunta!


Täällä loma on kohta mennyttä. Viikonloppua tuli vietettyä Helsingissä ja tuolta reissulta teen ihan oman postauksen, kunhan ehdin muokkaamaan kuvia julkaisukuntoon. Kesälomat menivät meidän perheessä todella hyvin. Mahtoikohan olla paras kesä ikinä!!!! On tullut oltua tiiviisti yhdessä ja erityisesti olemme tehneet kivoja reissuja, lähelle ja kauas. Osa niistä on päätynyt tänne blogin puolellekin.


Kesäloma on sellaista aikaa, että näin vanhemmiten on huomannut, miten kesän epäsäännöllinen syöminen ja vielä epäsäännöllisempi liikunta näkyy vartalossa (ns. "uimarenkaista" meinaa tulla jo pysyvämpiä "vuosirenkaita"). Viron reissun jälkeen vaaka näytti sellaisia lukemia, että tämä tyttö (ja myös se parempi puolisko) ryhdistäytyi erityisesti liikunnan suhteen.
 
 
Nyt on sitten yritetty kuluttaa kaloreita ja polttaa rasvaa. Minä olen hikoillut juoksemalla ja mies niillä erikoisilla "luistimilla" (skicet tai jotkut..?) pururadalla. Välillä olen tehnyt myös pyörälenkkejä, mutta jollain kummallisella tavalla, silloin on aina alkanut ukkostaa... Senkin olen huomannut, että kun se toinen lähtee lenkille, niin ei sitä kehtaa itsekään olla menemättä. Taidetaan tsempata omalla esimerkillä puolin jos toisin. Tänään kävimme jopa juoskulenkillä yhdessä (!?) ja poika potkulautaili mukana.
 
 
 

 
 
Jotta saisin uutta inpiraatiota ja motivaatiota juoksuuni, olen vähitellen uusinut treenivaatteitani ja tässä on kyllä ehdottomasti lempparipaitani. Toinen syy (ja parempi sellainen) on, että vanhat (ja todella vanhat) treenivaatteeni haisivat jo aika tavalla pahalta. Mikään pesu ei ollut auttanut niihin enää pitkiin aikoihin. Nyt syksyn kunniaksi treenivaatevarastonikin on siis hieman uusiutunut. Näillä mennään kuulkaas taas pitkälle!
 
 
 
 Nyt kun arki (huomenna!) alkaa meikäläisellä ja tiistaina sitten jo meillä kaikilla, kun nuorimmainen menee kouluun, on taas pientä sovittelemista ja säätöä tuon liikunnan kanssa. Olen saanut nyt melko hyvän juoksutreeni-vaihteen päälle ja olisi harmi, jos se nyt jälleen latistuisi. Täytyy vain yrittää sovittaa sitä viikon ohjelmaan, mutta kuitenkin niin, ettei siitä tulisi paineita/stressiä.
 
 
 

Työt alkavat siis huomenna ja tavallaan siitä alkaa meikäläisen uusi kausi, eräänlainen "uusi vuosi". Mieli on nollautunut erinomaisesti ja yritän töissä seuraavan lukukauden mennä hieman uudella asenteella eteenpäin. Arjen sujuminen alkaa meillä vaiheittain, sillä säännölliset harrastukset (jääkiekko) alkaa vasta syyskuussa. Minä olen ajatellut mennä vihdoinkin kokeilemaan zumbaa ja päivänkin olen miettinyt valmiiksi, joten minun puolestani...
Arki ja aikatauluttaminen alkakoon!
 
 
 
Olen valmis.
 
 
 


1 kommentti:

  1. Raumalla olisi Bollywoodiakin, tule kokeilemaan:

    http://www.duendeflamenco.fi/opetus/

    VastaaPoista