keskiviikko 6. elokuuta 2014

Taas tuunataan


Eipä tullut otettua kuvia pihan terassivalaistuksesta, sillä lähdimme yöksi vielä mökille. Saimme kahville ja jäätelölle erään tuttavaperheen ja heidän lähdettyä lämmitimme saunan ja nautimme tästä uskomattoman lämpimästä säästä... ja merivedestä. 
 
Edellisellä mökkireissulla innostuin maalaaman tälläistä pikku pöytää. Tämä pöytä seikkilee mökillä milloin missäkin huoneessa. Viime aikoina tuo kannen väritys on alkanut kuitenkin tökkiä. Onneksi edellisestä valkaisuprojektista oli maalia vielä jäljellä... ja ei kun hommiin!
 
 
 

 
 
Ensin hioin hieman kannen pintaa hiekkapaperilla ja sen jälkeen lähdin tellalla levittämään maalia. Yhtenäisyyden vuoksi maalasin myös valkokuullotetut pöydän jalat.
 
 
 

 
 
Ensimmäinen maalikerros jäi tällä kertaa kuivumaan ja projektini jatkuu sitten seuraavalla mökkireissulla. Ajattelin hankkia tuohon pikkuiseen laatikkoon sellaisen kuppivetimen aikaisemman puunupin sijasta, jolloin pöytään tulisi hieman toisenlainen tyyli. Tai sitten sellaisen posliininupin... katsotaan, kun sinne asti päästään.
 
 
 
 
 
Minun täksi kesäksi suunnitellut tuunausprojektini täällä kaupungissa eivät ole yhtä hyvällä mallilla. Puutarhakalusteet näyttävät ulkoilevan ns. vanhassa asussaan ja se perintötuolikin on saanut olla ihan rauhassa. Ehtiihän sitä sitten syksymmällä. Ehtiihän?
 
 
Tänään poikamme pääsi viettämään isosiskonsa kanssa laatuaikaa Särkäniemeen ja minä olen saanut kierrellä kaupungilla aivan yksinäni. Mitään ihmeellistä en jaksanut ostaa (kiitos helteiden!). Huonekalukaupoissakin myydään kesää pois ja syksyn sesonki on vasta tulossa. Eli nyt on menossa sellainen välivaihe. Kävinpähän kuitenkin vähän fiilistelemässä, pitkästä aikaa.
 
 
Huomenna pojalla on omat kaverisynttärit ja ohjelmaa riittää koko päiväksi. Varsinaiset juhlat on vasta illalla, mutta tarpeiston hankkimiseen ja valmisteluihin saan varmaan kulutettua aikaa, joten voi olla, että huomenna tässä blogissa on hiljaisempaa.
 
 
Mukavaa loppu viikkoa kaikille! Palataan "langoille", kun ehditään...
 
 
 
 
OHO! Tämän postauksen valkokuvat pääsivät livahtamaan eetteriin ilman kuvamuokkausta. Hupsis... ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti