tiistai 12. elokuuta 2014

"Norsunluu" -päivä


 
Tänään on meidän 14. hääpäiväämme ja vietämme sitä hyvinkin matalalla profiililla. Tänään ei ole tarkoitus juhlistaa päivää mitenkään erityisemmin...tosin mies sanoi, että voidaan tehdä yhdessä vaikka iltalenkki. Tämä juhlistamattomuus ei tarkoita kuitenkaan sitä, ettemekö arvostaisi avioliittoamme. Jo heti aamulla toivotimme kummatkin hyvää hääpäivää halaukisn ja suukoin...
  
Olemme tässä kesän aikana (ja aikaisemminkin) moneen kertaan ihmetelleet, miten nopeasti tämä yhteinen aikamme on mennyt ja samaan hengenvetoon olemme todenneet myös sen, että meiltä molemmilta tämä on jo melkoinen "saavutus", varsinkin nykyaikana. Yhdessähän me olemme olleet jo sellaiset 19 vuotta. Se on jo ihan kiitettävä aika yhtä ihmissuhdetta...ja hyvää sellaista.
 
 
 
Näihin vuosiin on mahtunut sekä hyviä että huonoja hetkiä ja todettakoon vain, että niiden huonojen hetkien (=kriisien) jälkeen osaa arvostaa vielä enemmän niitä hyviä hetkiä. Se on varmaa, että kumpikin meistä on ihmisenä muuttunut (toivottavasti) parempaan. Osa on ihan iän tuomaa muutosta, mutta kyllä tämä yhteinen elämämmekin (jota myös parisuhteeksi kutsutaan) on meitä muovannut. Mielestäni me elämme tällä hetkellä meidän parasta aikaa ja kiitän aviomiestäni ihan näin julkisestikin näistä yhteisistä avioliittovuosista! Kiitos kestämisestä :D !
 
 
 
Tämän postauksen yhteiskuva on muuten kesäiseltä Viron reissulta. Olemme aika harvoin olleet yhteisissä kuvissa. Nyt kun poika on valokuvaustaitoinen, meistä kahdesta on tullut otettua enemmän kuvia...kivaa vaihtelua tämäkin...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

4 kommenttia:

  1. snif, ihanaa tekstiä. tää vetistelijä on sama, joka haluaisi viinille sinne varjon alle ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voisin olettaa, että kommentin takana on entinen naapurini...vai menikö metsään? Minulla kun on tapana saada hänet "vetistelemään" melkein asiasta kuin asiasta ;)

      Poista