lauantai 23. elokuuta 2014

LukulistallaKulunut työviikko on ollut sen verran ohjelmallinen, että postista tulleiden lehtien lukeminen on jäänyt odottamaan parempia aikoja. Varsinaisesti minulla ei ole ollut kiirettä, mutta iltaisin on ollut ilmeisesti parempaa tekemistä tai sitten olen ollut jo niin rätti-poikki-väsynyt, ettei lehtien lukemiseen ole jaksanut enää ryhtyä. 
 
Ikean kuvaston olen ehtinyt selaamaan vain kertaalleen läpi ja Kotivinkin olen lukenut kahteen otteeseeen, pienissä osissa. Molemmat lehdet ovat luettavissa useampaankin kertaan. Ja Kotivinkki lähtee vielä kiertoon äiti-mummille.
 
 

 
 
 
Päivän mukaviin yllätyksiin kuuluu, kun postilaatikkoon on tullut joku sisustusaiheinen lehti. Odotan silloin oikein innolla iltaa, jolloin pääsisin selailemaan ja lukemaan, ihan rauhassa.Todettakoon kuitenkin, että nykyisin lehtien lukeminen ei välttämättä toteudu saman vuorokauden aikana, vaan siirtyy hamaan tulevaisuuteen...
 
 
 
 Onneksi nämä lehdet eivät vanhene ihan heti, vaan ovat lukukelpoisia vielä viikonkin päästä. Tosin silloin lukulistalla saattaa olla odottamassa pari muutakin lehteä.
 
 
 
 
Elokuun viimeinen viikko on alkamassa ja täällä ajatukset alkavat siirtyä väkisinkin seuraavaan vuodenaikaan. Ehkä hieman haikein mielin jätän tämän kesän taakse. Olisin voinut nauttia kesäisistä päivistä vielä hiukan pidempään. Varsinkin nyt, kun melkein koko viikon on sadellut ja lupasivat ensi viikollekin jatkuvampia (?) sateita.
 
 
Sateinen sää on mielestäni hyvä syy käpertyä sohvalle peiton alle ja lukaista muutamia lehtiä. Jos näistä viriäisi taas uusia sisustusjuttuja (=projekteja) kotiin. Ehkä syksy virittää sisustusintoani, joka kieltämättä on ollut kesällä hieman kadoksissa.
 
 
 
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti