lauantai 7. helmikuuta 2015

Pojan huoneessa


Vaihteeksi pieni sisustuspostaus siivous-urakan päätteeksi. Eilen vielä manailin puuttuvaa siivousenergiaa, mutta yön jälkeen tilanne oli jo aivan toinen. Enkä tyytynyt pelkästään vain siivoamaan, vaan kävin siivouspuuskassani käsiksi pojan huoneeseen vähän perusteellisemmin. Pojan huoneessa ei ole tapahtunut mitään mullistavaa kalusterintamalla tai muutenkaan. Tänään pöytä ja sänky vaihtoivat hieman asentoa ja näin huoneeseen saatiin taas mukavaa pientä vaihtelua...
 
 
Kirjoituspöytä oli ennen hyllyjen alapuolella, nyt käänsin sen toiselle seinustalle. Sänky oli ollut jalkopääty ovelle päin. Nyt sekin muljattiin "kyljelleen". Poika vähän protestoi muutosta, mutta tämä äiti jyräsi tahtonsa läpi.
 
 
 Huone tuli imuroitua jälleen kunnolla... ja pyyhittyä pölyjä. Kausivalot saivat jäädä vielä tunnelmavaloiksi verhoon roikkumaan.
Näitä kuvia katsellessa huomaa, että huone on jonkinlaisessa käymistilassa...

 
Pojan huone on meidän talossa viimeinen huone, jota ei ole laajennuksen jälkeen rempattu. Seinät kaipaisivat ehdottomasti uutta tapettia (nekin on jo hankittu ajat sitten). Nyt seiniin voi surutta kiinnittää mitä vain. Remontti-inspiraatiota siis odotellessa...
 
 
 


 
 
Pojan huone pysyy yllättävänkin siistissä kunnossa. Minä teen täällä yleissiivouksen n. kerran viikossa ja nuo säilytyslaatikot pitävät sisällään melkoisen määrän roinaa (pelejä, legoja yms.) poissa silmistä.  Aktiivisin leikki-ikä alkaa olla  meillä takanapäin ja tärkeintä huoneessa taitaa olla se, että tänne mahtuvat kaverit pelaamaan Playstationilla. Läksyt tehdään ruokahuoneen pöydällä, vaikka omassa huoneessa on työpöytä hankittuna sitä varten.
 
 
 
 
Innostuin aamulla todellakin siivoamaan ja isona apuna imurinvarressa heilui isäntä. Saimme kuin saimmekin huushollin puhtaaksi juuri ennen, kuin pojan piti lähteä hallille valmistautumaan jääkiekkopeliin. Minä kuntoilin/kävelin toiselle puolelle kaupunkia hallille katsomaan peliä ja sen jälkeen lähdimme käymää  vielä pizzalla. Lauantai-illan voikin pyhittää tästä eteenpäin löhöämiselle...onpa ollut hyvä päivä.
 
 
 
 
 
 

2 kommenttia:

  1. Jännä juttu toi "koulupöytä"... Tuntuu, et taitaa olla turhin hankinta molempien lasten kohdalla ainakin tähän saakka :D Keittiönpöytä, ja esikoisella jopa lattia, on läksykäytössä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä poika on muutenkin aika paljon meidän kanssa olohuoneessa. Vain Pleikkaria pelataan omassa huoneessa. On varmaan ajan kysymys (muutaman vuoden päästä) milloin poika "linnoittautuu" huoneeseensa ja käy jotain vain murisemassa ruokapöydässä...että nautitaan nyt vaan! :D

      Poista