keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Lupaavalta näyttää...


Meidän terassiprojekti jäi viime kesänä vähän vaiheeseen. Tällä viikolla mies ryhtyi jatkamaan terassin tekemistä. Tänä kesänä teon alla on jonkinlaisen näköesteseinän ja muun kaiteen rakentaminen.


Mies on onneksi niin kätevä käsistään, että pystyy tekemään tämän ihan itse. Tässä on menossa suunnittelua. Myös osa puutavarasta on ns. omasta metsästä. Vain kestopuutavara on jouduttu ostamaan kaupasta.
 
 
Terassin kaiteet tullaan laittamaan seuraavanlaisella rimotuksella. Monta eri vaihtoehtoa  oli (lähinnä rimoituksen tiheyteen liittyen) ja tämäkin vaihtoehto ehtii muuttumaan vielä muutaman kerran. Minä olen pyörinyt pihassa lähinnä suunnitteluassisstenttina ja vaihdellut näitä suunnitelmia "vauhdissa".
 
 
 


 
Näköesteen korkeus (kadun puolinen seinä) on vielä päättämättä, mutta muuten terassi alkaa hahmottua. Minulle taitaa jäädä tämä viimeistelytyö eli kaiteiden maalaus ja somistaminen. Valitettavasti mies joutui lähtemään ihan "kunnon töihin" ja tämä homma keskytyi.Todettiin vain yksissä tuumin, että meille sopii tämä "vaiheittain" rakentaminen. Viime kesänä tehtiin pohjat ja tänä kesänä projekti jatkui. Tässä välissä (talvella) ajatukset ovat saaneet rauhassa muhia/ vaihtua ja nyt on sitten se loppuun asti saattaminen. Vähän tämä tapa pitkittää lopullista valmistumista, mutta olemme myös todenneet, että hyvin suunniteltu on jo puoliksi tehty. Tosin minun suunnitelmani ehtivät muuttua jo niin moneen kertaa, ettei tuo miesparka ehdi edes toteuttamaan kaikkia ajatuksiani. Sekin voi olla ihan hyvä asia...

Nyt pihassa näyttää kuitenkin niin lupaavalta, että tämä projekti saadaan tänä kesänä päätökseen. Olen ihan innoissani!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti