torstai 27. kesäkuuta 2013

"Ristiretkellä"

Tänään suuntasimme jo heti aamupäivällä kaupungille...

Ensiksi meidän piti käydä luottoparturin luona laittamassa hiuksia kesäkuntoon. Se jälkeen soitimme kummipojallemme ja teimme treffit kaupungin keskustaan.
 

Ohjelmassa oli "ristiretki" kummipojan kanssa eli rippiristin ostaminen.


Vaihtoehtoja oli todella paljon; oli kultaista, hopeaa, valkokultaista ja terästä. Isoa, pientä ja keskikokoista. Oli timanteilla ja kruusauksilla koristeltua, pelkistettyä...vaikka mitä.
 
 
 


 
Se oikea löytyi kuitenkin melko nopeasti ja  ristiin valittiin myös ketju. Lisäksi ristin taakse tulee vielä kaiverrus (nimi ja konfirmaatiopäivä). Toivottavasti nuori mies sai nyt haluamansa ristin.
 
 
 
 

 
Ristiretkemme päättyi paikalliseesn pizzeriaa, jossa tehdään maailman parhaita pizzoja. Jälkiruoaksi haluttiin tietenkin vielä jäätelöä. Mukana kaupungilla oli myös "toisen polven" pikkumies ja piipahtihan siellä syömässä vielä hänen isänsä ja vanhin tytär. Sukulaisuussuhteita on tässäkin kuvassa sedästä serkkuun ja vähän kaikkea siltä väliltä...Tälläinen risriretki siis meillä oli tänään. Oli oikein mukava viettää muutama tunti kummipojan kanssa niitä näitä jutustellen. Muutaman viikon päästä pääsemme kummeina (miehen kanssa)  konfirmaatiopäivänä vielä vastuulliseen tehtävään eli siunaamaan kummipoikamme.

Jälleen kerran voi taas ihmetellä, että mihin tämä aika oikein rientää? Itse en oikein meinaa pysyä mukana ja välillä tuntuu, että olen pudonnut jo totaalisesti kyydistä...siis välillä.

Näin se vain on.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti