lauantai 29. kesäkuuta 2013

Leppoisa lauantai

Tänään päivä alkoi puolipilvisessa säässä. Olimme päättäneet jäädä kaupunkiin, koska kotipihamme terssiprojekti pitäisi saada päätökseen ennen poikamme syntymäpäiväjuhlia. Sunnuntaina aloitamme tämän kesän rippijuhlien (6 kpl) suman purkua... tästä eteenpäin melkeinpä joka viikonloppu jotain juhlaa.

 
Poikamme on vähän huono syömään aamupalaa ja muutenkin hän on hieman huono syömään uusia ruokia (= ennakkoluuloinen siis!). Tänään "houkuttelin" häntä syömään vähän toisenlaista aamupalaa, koska kyytipoikana oli mansikkaa.
 
 

Aamupala meni nopeasti ja tämä mansikkakulho tyhjeni alta aikayksikön.
 
'
Nyt, kun kesällä on vähän enemmän aikaa, oli kiva laittaa hänellekin "vähän hienompi" kattaus (=servetti).
 
 
 
 


 
Tänään mies on ahkeroinut siis terassin kimpussa ja se etenikin jo hyvään vaiheeseen. Minä päätin ulkoiluttaa meidän harvoja viherkasvejamme raittiissa ulkoilmassa.
 
 
 


 
Yöllä oli vähän satanut ja ajattelin, että jos nämäkin saisivat hieman luonnonvettä ja annoksen maisemanvaihdosta...pientä piristystä niillekin.
 
 
 

 
 
Varmuuden vuoksi nosti viherkasvit puutarhapäydän päälle, ettei pihassamme jylläävät kotilot hyökkää näiden "raukkojen" kimppuun.
 
 
 
Tänään käytiin koko perheen voimin myös äitimummilassa moikkaamassa kyläilemään tulleita sukulaisia ja pyöräilimme vielä pienen kaupunkilenkin. Innostui tarttumaan myös maalipensseliin eli luultavasti ensi viikolla esittelen teille valmistuneen terassimme.Tälläinen leppoisaa launtain viettoa täällä.
 
Eikä sitä sadetta ole koko päivänä oikein kunnolla tullut, vaikka niin vähän odottelin. Taidan kantaa viherkasvit takaisin sisälle. Onko tämäkin sitä hyötyliikuntaa?
 
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti