torstai 6. kesäkuuta 2013

Oppiiko vanha koira uusia temppuja?

Nyt on pistetty taas tuulemaan. Tänään kävin ostamassa itselleni uuden tietokoneen. Sellaisen pienen, omaan käyttööni sopivan. 
Halusin ehdottomasti vielä perinteisen kannettavan (en siis tablettia), mutta pienmmän kuin entinen koneeni. Olen tehnyt perusteelista tutkimustyötä ja loppuviimeksi päädyin tähän koneeseen Asus Notebook Pc...tai jotain...
 
 
Tässä on nyt sitten uusin Windows 8 ja sen kanssa on ollut vähän opettelua. Pikku hiljaa kone alkaa tulla tutuksi, mutta vielä mennään paljon yrityksen ja erehdyksen kautta. Tämän lisäksi olen asetellut virustorjuntaohjelmaa, kuvankäsittelyohjelmaa yms. pientä "askartelua". Ja koko päivähän tässä on melkein mennyt.
 
Tässä koneessa näyttö toimii myös kosketusnäytöllä ja sen lisäksi on ihan normaalit hiiri ja näppäimistötoiminnot. Tämä postaus on nyt sitten ensimmäinen tällä uudella koneella ja katsotaan, miten tässä käy...? Muutaman kerran tämä katosi jo jonnekin, mutta onnistuin sen löytämään jostakin...huh,huh!
 
 


 
Poika sai vanhan koneeni "pelikoneeksi", joka on kyllä niin tehoton, ettei siinä paljoakaan pelit pyöri.Samassa rytäkässä laitettiin puhelimen nettiyhteydet kuntoon ja mokkula tuli päivitettyä nopeammaksi. Ja nyt tämä "vanha koira" todellakin opettelee uusia temppuja...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti