maanantai 3. kesäkuuta 2013

Teemasynttäreillä

Tänään poika pääsi kivoille teemasynttäreille. Pojan "hömppiskaveri" harrastaa judoa ja nämä synttärit järjestettiinkin judosalissa. Illan ohjelmasta ja tarjoilusta vastasivat paikallinen judoseura. Olipa mukavan erilaiset (ja taatusti vauhdikkaat!) synttärit.

Mukana oli paljon lapsia ja vetäjiä oli kolme. Ja muutama äiti sivussa kuvaamassa...kröhöm. 
Ilta alkoi polvi-istunnasta judomaiseen tapaan. Kuvat ovat tarkoituksellisesti vähän sumeita, koska en huomannut kysyä kaikilta vanhemmilta kuvien julkaisulupaa.
 
 
 
 


Illan teemana oli Star Wars ja sen tiimoilta ohjaajat olivat keksineet jos jonkinlaisia liikunnallisia pelejä ja taitoharjoitteita. Tässä menossa "jäädytys"-peli.
 
 


 
Illan aikana oli liikunnan ja tekemisen riemua. Äitillekin pukkasi hikeä jo pelkästä katsomisesta.
 
 Kaiken muun "actionin" lisäksi lapset pääsivät vielä kiertämään temppurataa.
 
 
Ja ihan viimeiseksi oli vielä loppuleikki "poltto pallo"-tyyliin, mutta tässä kieritettiin isoa planeettaa (=jumppapalloa).
 
 
Aika vierähti nopeasti salin puolella, mutta kuuluhan synttäreille vielä herkutteluakin.
 
 
 


Aulaan oli laitettu iso pöytä ja lapset saivat syödä lattialla istuen, japanilaiseen tapaan. Alkupaloiksi oli terveellisiä kasviksia, sitten herkuteltiin lettuilla ja loppuhuipennuksena oli tietenkin...
 
 

 
 
 syntymäpäiväkakku.
 
 
 
Illan päätteeksi jokainen juhliin osallistuja sai vielä käydä ojentamassa syntymäpäiväsankarille lahjan.
 
 
Menoa ja meininkiä oli ihan koko illan ajan. Nämä syntymäpäivät muistetaan varmaan pitkään. Hauskaa oli! Erityiskiitokset syntymäpäiväsankarille (ja perheelle) vielä kerran!
 
 
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti