sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Vanhassa vara parempi

Nyt kävi kuulkaas niin, että blogitaukoni venyi näinkin pitkään ihan syystä. Minun uusi tietokoneeni teki "tenkapoon" eikä postaaminen olisi onnistunut, vaikka olisin halunutkin. Mutta onneksi vanha koneeni jaksaa "porskuttaa" (mitä nyt tässäkin näyttö välillä vilkuttaa ja kone kuumenee..) ja päivittäminen onnistuu ainakin jollain tapaa.

Juhannus oli ja meni. Meillä se meni rauhallisesti omalla mökillä. Lähdimme jo torstaina, kun sää vähän selkeni. Mitään varsinaista ohjelmaa ei kyllä ollut; saunomista ja leppoista olemista. Juhannusaattona miehen vanhimman pojan lapsi tuli meille yökylään ja siinä sitä ohjelmaa meillä olikin ihan riittävästi. :)


Tänä kesänä mökin rannalla majailee näköjään tälläinen "otus".
 


 
Tämä taitaa olla vielä "sinkkujoutsen", sillä siinä se mökin rannassa (ja edustalla) lillui koko juhannuksen.
 
 Harjoittelin vähän pitemmän objektiivin käyttöä, mutta valitettavasti tämä ystäväiseni ei suostunut poseeraamaan kuin pyrstöään. Ei vahingossakaan kääntynyt sivuttain tai toisinpäin, ui vain kauemmaksi rannasta. Mahtoikohan ujostella...
 

Mökillä mies bongasi vielä toisenkin, vähän vähemmän miellyttävän otuksen, nimittäin kyykäärmeen! Nyt ei ole aihetta  hysteriaan, mutta kyllä sitä jalkoihin katsoo vähän eri tavalla...kunnes asian taas unohtaa.

Emme me mökillä kuitenkaan malttaneet löhöillä, vaikka ei varsinaista ohjelmaa ollutkaan. Minä innostuin pesemään vihdoin ja viimein mökin ikkunat ja järjestelemään nurkkia. Aika paljon lähti taas tavaraa roskikseen. Mies urakoi enemmänkin ulkona, siisti pihaamme ja teki ponttoonilaituriin pientä parannuskorjausta.

Juu...ja innostuin minäkin nikkaroimaan jotain, mutta tästä haluan tehdä ihan oman postauksen huomenna. Minä ihan itsekin yllätyin taidoistani. Huomenna täytyy käydä myös näyttämässä tietokonetta liikkeessä ja siitähän se viikko lähtee taas käyntiin. Heissuli vei vaan huomiseen!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti