tiistai 25. kesäkuuta 2013

Päivän asu :)


Eilen oli vuorossa nurmikon leikkuu. Nykyään se on ihan mieluista hommaa, sillä siitähän tulee mulle aina (hyöty)liikuntamerkintä. Kyllä näissäkin hommissa pitää joku "porkkana" olla. Ja jotta elämä ei menisi ihan tylsäksi, päätin suorittaa operaatio nurmikon ajamisen ns. päivän asussa...
 
Kyllä tyyliä olla pitää (tai sitten ei!). Saappaat ja tunika sävy sävyyn, valkoiset trikoot yhdistettynä suuriin saappaisiin ja asun täydentää ehdottomasti nuo kuulosuojaimet. Niissä on vielä radiotoiminto eli tämäkin homma sujuu kuin tanssi, musiikin tahdissa.
 
 
 Poikani pääsi ikuistamaan tämän päivän tyylikkään (?!) asun ja halusin tulla jakamaan sen myös teidän kanssanne. Mitäs sanotte? Tyyli ennen kaikkea! Vaikka pihahommia tekisi...
 

 
 
P.S  Kirjoitan tätä taas uudella koneellani. Siinä oli joku päivitysjuttu eli ei sen suurempaa hämminkiä, onneksi! 
 
 
 

6 kommenttia:

 1. No tyyli on kyllä ehdottomasti kohdillaan! :D Varsinkin noi luurit on ihan piste iin päälle!
  Jatka samaan malliin!

  T. Maija

  VastaaPoista
 2. Kiitos vaan! Luurit on aina päässä, kun ajelen ruohoa.On niin kivaa laulella musiikin tahtiin...ja naapurit nauraa/ihmettelee... :)

  VastaaPoista
 3. Oletko varannut menoja perjantain iltapäivälle?Äitimummille taitaa tulla vieraita/tuttuja yökylään.

  VastaaPoista
 4. Jaaha...ei varsinaisesti ole suunnitelmia, ehkä en sitten lähde mökillekään.Vai että oikein yökylään. Ehkä minunkin pitää keittää teille oikein päiväkahvit, että pääsette todistamaan näitä blogiprojekteja ihan paikan päällä. Tervetuloa vaan tänne päin Suomea! :)

  VastaaPoista
 5. Minulle ei sitten kelpaakaan tavallinen kahvi.Mitäs kehuit kahvikonetta ;))

  VastaaPoista
 6. Juu valikoimassa pitäisi kyllä löytyä vielä muutamia makuja. Mitäs laitetaan? ... :)

  VastaaPoista