perjantai 11. huhtikuuta 2014

Lukemattomien lehtien pino


Olisi vaihteeksi se aika viikosta, kun työviikko on takana ja viikonloppu edessä. Minun piti mennä huomenna juoksemaan työporukan viestijoukkueeseen, mutta pitkittynyt (ja vähän pahentunutkin) flunssa aiheuttu suunnitelman muutoksen. Juoksemaan en uskalla lähteä, joten viikonloppu ollaan kotosalla.

Kotiin on tämän viikon aikana tupsahtanut muutamia lehtiä, jotka odottavat lukemista.Koska olo on kuin jyrän alle jäänyt, taidan ottaa koko viikonlopun rauhallisesti. Linnoittaudun tuonne sohvan uumeniin ja luen kerrankin ihan rauhassa koko lehtipinon. Isäntä on tämän viikonlopun Suomenlahden toisella puolella metsästämässä, joten voin hyvällä omatunnolla vain olla. Olin kyllä kuvitellut viikonloppuni hieman erilaisesksi, mutta ei voi mitään.
 
 
 
 


Harmittaa tuo juoksun peruuntuminen, mutta kolleega töissä lohdutti, että olen sitten ensi vuonna oikein hyvässä kunnossa. Eikä tämä alkuvuoden lenkkeily ole varmasti hukkaan mennyt, sillä kunhan tästä taas tokenen, pistän lenkkarit jalkaan ja lähden baanalle.
Nyt taidan laittaa kuitenkin "viikonloppuvaihteen" päälle. Poika lähtee tänään elämänsä ensimmäiseen diskoon kaverinsa kutsumana. Kun kyselin, että haluaako hän mennä, tuli pienen miettimisen jälkeen vastakysymys:" Pitääkö siellä tanssia?"- on tainut poika tulla isäänsä :)
Rentouttavaa viikonloppua!
 
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti