keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Keltaiset rinkulat


Jonkin aikaa sitten tein paikalliseen huonekaluliikkeeseen pikavisiitin. Siellä oli sisustuspäivät ja kävin pitkästä aikaa katsastamassa kevään sisustustuulahduksia. Varsinaista AHAA-elämystä ei tullut, mutta kyllä sieltä jotain mukaan tarttui.


 
Tänä keväänä keltainen väri on ohjaillut minun sisutushankintojani lähes pakonomaisesti. Nämä keltaiset rinkulat kuuluvat pöytätabletteihin. Ensin kädessäni oli samalla värityksellä oleva siksak-versio, mutta kuinkas ollakaan päädyin pienen pohdinnan jälkeen näihin renkaisiin.
 
 
 
 


Nämä olivat tarjouksessa neljä kappaletta kymmenellä eurolla. Minun piti tietenkiin ostaa tuplaten, koska ruokapöydässä on kuusi paikkaa. Jonkinasteista pakko-ostamista siis :)
 
 
 
 
 


Asetellessani näitä pöydälle mietin rinkularivistön paikkaa. Laitanko kaikki samalle puolelle (symmetriafriikki kun olen) vai sijoittelenko jonkun muun logiikan mukaan?  Kuten kuvasta näkyy "joku muu logiikka" voitti.
 
 
 

 
 
 
Kuuden hengen pöytäryhmässä olen sijoittanut kahdet tuolit molempiin päihin, joten kuvassa oleva asettelu ei sotinut pahasti meikäläisen symmetria-ajattelua vastaan. Voin elää tämän kanssa.


Mainittakoon vielä, että kuvassa oleva krookus ei ole enää hengissä, vaan päätyi "paremmille kukkakedoille" jo jonkin aikaa sitten. Krookus ja minä emme löytäneet yhteistä kasvatusfilosofiaa ja meidän yhteiselomme loppui varsin lyhyeen.
Tänään on ollut tämän kevään lämpimin päivä. Siirryin tänään kesäaikaan, kun kävin vaihdatuttamassa autoon kesärenkaat. Pitäisi vielä jaksaa tyhjentää auto talvirenkaista ja siirtää ne alakerran varastoon. Eteisessä odottaa muutama talvitakki myös talvivarastointia. Jos vaikka lomalla toimeentuisi...


Huomenna olisi jo kiirastorstai ja pääsiäislomaa odotellaan jo kuumeisesti. Tiedossa on jonkinasteista yhdistelmälomaa ts. käydään mökillä ja ollaan kaupungissa. Voi olla, että intoudun lomalla postailemaan vähän useammin, mutta tämä ei ole kuitenkaan mikään lupaus.Auringonpaistetta jokaiselle!
 
 
 
 
 2 kommenttia:

 1. Ai sullakin jäi jotain käteen ostosreissulta:) Meille tuli uusi matto tyttären huoneeseen, joten ihan kannattava reissu:D
  Ihania nuo sun sommitteluongelmat, mulla on aina ihan samanlaista. Esineet pyörivät paikasta toiseen jonkuin aikaa ennen kuin saavat jäädä paikoilleen:) Parasta, että sommittelussa naisen logiikka voittaa:D
  Halit&hymyt sinne Lahdenkadun sille puolelle♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harvoin sitä ihan tyhjin käsin lähtee kaupasta. Teitte varmaan kans ihan hyvän löydän. Sisutaminen tuntuu oleva sellainen ikuisuusprojekti...aina jotain pientä fiksailua ja joskus vähän suurempaakin. Ja olen todennut, että tälläisen "symmetriafriikin" elämä ei ole aina niin helppoa. Olen yrittänytkin kouluttaa/kehittää itseäni tässä asiassa. Välillä enemmän tai vähemmän onnistuen :).

   Heitänpä hymyt ja halit talkaisin ja toivottelen aurinkoisia päiviä !!!!
   Terkuin, Satu

   Poista