keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Onnistumisia

 
Leivon aika harvoin meidän perheessä ja vielä harvemmin vielä onnsitun siinä. Viime viikonloppuna kuitenkin päätin kokeilla suklaamuffinsseja uudella reseptillä...
 
  
Tämän erittäin helpon reseptin lainasin Uuden kuun Emilian blogista. Yleensä kun reseptissä mainostetaan, että niiden tekeminen onnistuu varmasti tai että se on superhelppoa, olen aina hieman epäluuloinen. Käytäntö on meikäläisen kohdalla osoittanut jotain aivan muuta.
 
 
 
 

 
Tällä kertaa nämä todellakin onnistuivat ja kehtasin tarjota niitä viikonloppuna jopa miehen syntymäpäiväkahvituksella. Eikä juhlaväki tiettävästi ole suurempia vatsanpurujakaan saanut.
 
 
 
 

 
 
 
Muffinssien pohja oli suklaa/kaakaopohjainen ja päällinen tehtiin Mascarpone-tuorejuustosta ja tomusokeri -sekoituksesta. Koristelussa käytin valmiita suklaarouhekoristeita ja lopputulos oli hyvä...ellei jopa kiitettävä! Reseptistä tuli n. 20 muffinssia ja aika monta meni kahvituksen aikana jo parempiin suihin. Tämän kokemuksen pohjalta näitä voin tehdä joskus toistekin.
 
 
 
 
Tänään alkoi jälleen pieni neljän päivä loma. Se viimeinen ennen varsinaista kesälomaa. Meillä ei ole mitään suurempaa vappuhulinaa tiedossa. Mies lähti käymään pikaisesti mökillä ja pojan kanssa ollaan (rauhallisesti) kotosalla. Lupasin tehdä vohveleita illalla ja ehkä käyn ostamassa kaupasta jotain herkkuja. Huomenna käydään kaupungilla katsomassa vappuparaatia ja moottoripyöräajoa.
 
Lupasivat ihan perinteistä vappukeliäkin tänne...kylmää ja räntäsadetta. HAUSKAA WAPPUA kuitenkin!!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti