maanantai 21. huhtikuuta 2014

Yhteenvetoa


Onpa meillä ollut hyvä loma! Tuntuu kuin loma olisi ollut pidempikin. Muutama päivä mökillä saa kyllä ihmeitä aikaan. Tässä vielä yhteenvetoa kuluneesta pääsiäislomasta muutaman kuvan kera. 
 
 
Lähdimme mökille jo kiirastorstaina ja hyvin saimme ajan kulumaan, vaikka tekemiset olivat tarkoituksella vähissä. Isäntä ja poika innostuivat kalastamaan ja minä rentouduin lukemalla vanhoja sisutuslehtiä, jotka tuntuivat jälleen kuin uusilta. Tulimme pojan kanssa pois eilen, sunnuntaina päivittämään tilannetta täällä kaupungissa.
 
 
 
 
 


 
Isäntä kasasi tramboliinin terassille ja alkoi suunnitella jo seuraavia projekteja (mökin sokkelin rimotusta ja terassin hienosäätöä eli lisärakentamista!...APUA!) Minä tein pientä kevätsiivousta parvella ja muuta järjestelyjä. Terassikalusteet siirsin katoksen alta mökin aurinkoiselle puolelle ja suunnittelin hieman mökkikeittiömme seuravaa remonttia. Toteutusaikataulu on hieman auki, mutta suunnitelmat selvät - ainakin vähäksi aikaa ;)
 
 
 
Mökillä ja lomalla ehdottomasti parasta on yhdessä oleminen ja se, ettei kenelläkään ole kiire mihinkään. Tekee tosi hyvää tälläiselle aikataulu-ihmiselle. Joskus saa vain olla luvan tekemättä yhtään mitään, jos vain "luonto antaa periksi". Isännälle pelkkä oleminen (=lorviminen) tekee tiukkaa, mutta minulta se kyllä onnistuu.
 


Tänään nautitaan vielä viimeisestä lomapäivästä, vaikka ajatukset ovat hieman tulevassa (työ)viikossa. Aurinko paistaa ja tänne on luvattu lämmintä päivää. Ihanaa! Iltapäivällä käydään pojan kanssa kahvilla äiti-mummilla ja sinne pitäisi tulla myös siskoni jollain kokoonpanolla. Tiedossa siis pulinaa ja pulputusta.Olen ihmeissäni tästä ajan nopeasta kulumisesta. Vähiin käyvät nämä huhtikuun päivät...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti