sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Viikonlopun kuulumiset


Viikonloppu on mennyt totutellessa uuteen ajanjaksoon eli siihen, ettei pojalla (ja meillä) olekaan jääkiekkoharjoituksia tai -peliä. Tuntuu, että viikonloppuun on tullut rutkasti tunteja lisää eikä sitä ole oikein tajunnutkaan, miten paljon tuo pojan harrastus on vienyt tämän perheen aikaa viikonlopusta. 

 
Viikonloppu sujui mukavasti täällä kotona. Perjantaina miehen vanhimman pojan keskimmäinen lapsi tuli meille yökylään ja siinäpä meillä riitti ohjelmaa sopivasti. Isäntä (pappa) taisi olla enmmän se "ohjelmatoimiston vetäjä", minä tyydyin enemmän  "yövalvojan" hommiin...
 
 
 
 


 
Lauantaina koko lössi lähti puistoon leikkimään ja minä jäin tekemään viikkosiivousta. Pesukone pyöritti pesuohjelmia kiitettävästi ja pahimmat pölypallot saivat kyytiä imurin avustuksella. Mihinkään massiivisempaa siivoukseen en kuitenkaan ryhtynyt.
 
 
 
 Pieni yökyläilijä haettiin kotiin iltapäivällä ja tämä huusholli rauhoittui. Iltapäivällä lähdimme koko perheen voimin käymään äiti-mummin luona; minä kävellen, poika ja mies polkupyörällä. Illalla oli vielä saunomista ja TV:n katsomista (= rentoutumista).
 
 
 
 

 
 
 
Tänään on ollut sellainen normaali sunnuntai. Työhommat tein jo aamulla pois päiväjärjestyksestä ja muutama kotihomma tuli myös tehtyä. Syömisen jälkeen minä lähdin pikakäynnille huonekaluliikkeeseen katsastelemaan kevään uutuuksia ja perheen miehet lähtivät vuorostaan autonäyttelyyn. Kumpikaan reissuista ei tullut (vielä) kalliiksi.
 
 
 
Tänä viikonloppuna ehdin lukaisemaan vihdoinkin uusimman Avotakan ja ostin viikonloppuna itselleni muutakin luettavaa. Näitä sisutuslehtiä kerääntyy olohuoneen pärekoriin väkisinkin, vaikka olen pystynytkin hillitsemään niiden ostamista. Joku leipoo ja kerää reseptejä intohimoisesti, minä harrastan asuntojen pohjakuvien tutkiskelua ja teen mielessäni sisutussuunnitelmia. Ja lehdistä ammennan uusia ideoita koko ajan lisää...voikohan tälle "taudille" tehdä jotain?
 
 
 
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti