lauantai 5. huhtikuuta 2014

Pää-asiaa


Meillä mies harrastaa metsästämistä ja sen mukana on tullut jonkinasteista lieveilmiötä tänne kotiin. Minulla on kaksijakoinen suhtautuminen näihin "pää-asioihin"...

 
Isäntä haluaa tietenkin ikuistaa kaatosaaliinsa näyttävinä trofeina ja tässä on nyt sitten viimeisin tulokas.
 
 
 
 


Tämä komea peuranpää majailee nyt tilapäisesti meidän eteisessä ja odottaa jonkinlaista loppusijoituspaikkaa...johonkin.
 
 
 
 


Meillä on aina silloin tällöin vääntöä, mihin nämä oikein laitetaan esille. Isäntä haluaisi nämä tietenkin näytille...ja minä en. En ainakaan meidän olohuoneeseen, jossa majailee jo yksi antiloopin pää. Jonkinasteinen kompromissi jo sekin.
 
 
 


 
 
Meidän 60-luvun talo on mielestäni vain liian pieni näin komeille päille. Huonekorkeus on vaivaiset 240 (tai jotain) eikä huoneetkaan ole järin suuria. Enkä muutenkaan halua, että kotini muistuttaa eläintieteellistä museota. Nämä vaatisivat ehdottomasti hulppeamman "kartanon" ympärillensä. Voidaanhan me tietenkin asuntoakin vaihtaa... ;)
 
 
 
 
 
 

Näitä kaiken maailman päitä on kerääntynyt vuosien saatossa jo melkoiseti eikä loppumisen merkkkejä näy. Mökillä on kotimaisia eläimiä ja täällä kotona (suurin osa onneksi alakerrassa!) on sekä kotimaisia että ulkomaisia. Toukokuussa odotellaan uutta Afrikan kuormaa tulevaksi. Seepran nahkaa... ja sen päätä odotellessa
 
 
 
Sisutusongelma tämäkin.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2 kommenttia:

 1. Meillä on kyllä ehdoton kielto noille päille, mä en sellasia sisälle suostu laittamaan vaikka toki komeita ovat. Pianon päälle sellanen saattais jopa sopia, mutta kun se huonekorkeus ei täälläkään ole niin kummoinen, niin minusta se näyttäisi valtavan suurelta muuhun sisustukseen nähden. Mietinnässä on vielä mihin mies saisi laittaa "hienoja ja niin rakkaita" metsästystaulujaan....... ehkä on pakko luovuttaa ja antaa sen valloittaa oma työhuoneensa vaikka olen halunnut senkin sisustusta pitää mukavan yksinkertaisena..
  T. Kohtalontoveri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se vaan on, että onhan tämä miehenkin koti. Meidän alakerrassa on kyllä miehen oma huone (=lataamo), mutta siellä huonekorkeus on vielä matalampi.Ja on niitä päitä jo sielläkin. Ehdotin jonkin metsästysmajan hankintaa, niin asia olisi ainakin jollain tasolla rakaistu. Kompromisseja olen joutunut tekemään (pitkin hampain) ja näitä päitä löytyy jonin verran myös muutamasta muusta huoneesta- Ei oo helppoo tää metsämiehen vaimona oleminen!!! :)

   Poista