torstai 10. huhtikuuta 2014

Pieni aamujärkytys


Tänään aamun paikallislehteä lukiessani meinasi kahvi mennä kirjaimellisesti väärään kurkkuun. Takasivulla komeili ihan reilun kokoinen keittiöfirman mainos, jossa komeili myös vähän vanhempi pariskunta (eli minä ja mieheni!). Tämän postauksen kuva ei ole SE mainoskuva, mutta yksi lukuisista vedoksista. (Olen myös hieman muokannut kuvaa alkuperäisestä kuvasta)


 Viime kesänä meitä pyydettiin miehen vanhimman pojan keittiöfirman kuvauksiin malleiksi ja tietenkin me suostuimme auttamaan (vai uhrautumaan?). Luulin kyllä, että näitä kuvia käytetään vain esitteisessä, mutta näköjään nämä kelpasivat myös ns. yleiseen mainostamiseen.
 
 


Tänään on sitten tullut tekstiviestejä aiheesta ja työpaikalla asiaa on myös kommentoitu ihan positiivisesti. Todettakoon vain, että mallinaolo ei ole ehkä sieltä luontevimmasta päästä. Kaikkein luonnollisin malli taisi olla tuo talon mäyräkoira, joka tuli vähän niinkuin vahingossa kuvauksiin mukaan. Siinä taitaa olla myös tämän kuvan paras "idea".Päivä julkisuudessa, mutta onneksi ei sentään etukannessa...eikä "keskiaukeaman tyttönä".Ei kommentteja:

Lähetä kommentti