maanantai 28. huhtikuuta 2014

Pientä vaihtelua


Eilen innostuin miehen syntymäpäivän kunniaksi siivoamaan ja tekemään pienen muutoksen olohuoneessa. Olohuoneemmehan ei ole suuren suuri, mutta pienilläkin muutoksilla huoneen mittasuhteet muuttuvat. Tällä kertaa TV ja sohva pysyivät paikoillaan.


Aikaisemmin nojatuoli sijaitsi tuon kirjahyllyn edessä. Nyt siirsin sen pitkälle ikkunaseinälle. Tämä kuva on otettu tuolin uuden paikan takaa. Siirron tarkoituksena oli vain saada huoneeseen hieman väljyyttä. Minun silmääni tämä vaihdos kyllä miellytti.
 
 
 
 

 
Tämä kuva on otettu ruokahuoneen puolelta, hieman ylemmältä tasolta. Tässä näkyy tuon nojatuolin uusi paikka paremmin. Isäntä tokaisi, että "nyt ei tuolita voi katsoa telkkaria"...niinpä. ;)
 
 
 
 
 
 
 
Huoneen ikkunanurkkaan tuli ilmavuutta ja tuolta sohvalta mahtuu kolmihenkinen perhe hyvin katsomaan telkkaria. Sen verran kuin sitä nykyisin enää katsotaan. Pärekoreista isäntä vielä mainitsi, että niitä alkaa hänen mielestä olla tässä huushollissa liikaa. Mahtaakohan olla vain periaatteellinen vastalause, kun minä kommentoin niitä miehen metsästysmuistoja meidän seinillä...? Taidetaan olla tasoissa.
 
 
 
 
Tänään olisi viimeinen Latinos ja huomenna oman työpaikan vanhempainilta. Mies lähtee pojan kanssa hakemaan tänään vielä pelipaitaa (nyt lajina vuorossa jalkapallo). Vapun takia tämä viikko onkin töiden ja koulun puolesta lyhyempi viikko... ja sen jälkeen alkaakin viimeinen rutistus ennen kesälomia. Vähiin käy.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti