lauantai 19. syyskuuta 2015

Trooppisen myrskyn jälkimainigeissaEilen Suomen yllä kulki sadealue, joka oli kuulemma jäännettä jostain trooppisesta myrskystä. Oli niin tai näin, vettä tuli ihan tolkuttomasti taivaalta. Sää oli sitä mitä oli, enkä ryhtynyt sitä sen enempää surkuttelemaan. Sen sijaan ryhdyin siivoamaan ja samalla tuli vaihdettua keittiöön syksyisemmät verhot.
 
 
 
Aamupäivällä oli sen verran hämärää ja synkkää, että kuvista tuli kuvankäsittelystä huolimatta tumman värisiä.
Tätä se kuvaaminen tulee taas olemaan... :(
 
 
En ole moneen vuosiin enää harrastanut vuodenaikojen mukaan vaihtuvaa verhonäyttelyä (= verhojen vaihtamista). Tämän verhokuosin nähtyäni en voinut vastustaa kiusausta. Niinpä tein Elloksen mainoksen pohjalta todella hätäisen ostopäätöksen.
 Verhot ovat olleet vaatehuoneessa odottelemassa niitä "syksyisempiä kelejä" ja mikäs sen parempi ajankohta verhojen ripustamiselle olikaan, kuin oikein kunnon sadekeli. Kuosin keltainen väri on ehkä aavistuksen liian "vihertävä" makuuni, mutta nämä saavat nyt kelvata... sinne jouluun asti.Ja samassa rytäkässä siirsin keittiön ikkunalla olevan varjostinlampun pois ja virittelin tuota kesällä tekemääni lamppua (vähän pitemmän kaavana mukaan) ikkunalle roikkumaan. Laitan vielä lähikuvia tulemaan tuosta lampusta, sillä kesän jälkeen tein siihen pientä tuotekehittelyä...
Verhot on vaihdettua ja huushollissa muutenkin tehty yleistä siivousta. Valtakunnassa kaikki siis hyvin. Mitäpäs sitä sitten seuraavaksi keksisi...?
6 kommenttia:

 1. Mä tykkään tuosta keltaisen ja harmaan yhdistymisestä kankaissa.
  Mukavaa lauantaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vaan! minäkin tykkään näistä, vaikka luulin keltaosta keltaisemmaksi (?). Täällä aurinko paistaa tällä hetkellä ja on oikein ihana syksyinen päivä...ihanaa!!! <3

   Poista
 2. Tuo lamppu on ihana! Just katselin Aarikan vastaavia ja huokailin ihastuksesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin lampusta tuli kiva...ja huomattavasti edullisempi ;)

   Poista
 3. Kivan näköiset verhot - itse olen jämähtänyt paikallaan oleviin. Verhojen vaihtamisen koen isoksi urakaksi, sillä silloin kai pitäisi myös pestä ikkunat...vai pitääkö...? Välillä sitä huomaa kantavansa turhia "pitäisi"-ajatuksia mukanaan:)
  Tuo lamppu on ihana!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Verhojen vaihtaminen ON iso urakka, mutta uusien verhojen myötä ryhdyin hommiin. Olen hyvin huono/ laiska pesemään ikkunoita, mutta tulipahan sekin tässä rytäkässä suoritettua (eikä niitä ikkunoita nyt aina tarvitse pestä). Minulla tuo "pitäisi" lista on aivan liian pitkä ...ja turhia asioita siinä listassa on aivan liian monta.
   Kiitos vaan "lamppukehuista". Minustakin se on ihana :) Valoa syysiltoihin!!!

   Poista