maanantai 7. syyskuuta 2015

MielitekojaSyksyn saapumisen huomaa ehkä parhaiten siitä, että ajatukset alkavat siirtyä sisätiloihin. Olohuoneestamme häipyi kirjahyllynä toimineet vanhat maalarintikkaat kirpputoritapahtumassa ja olen alkanut kaipaamaan tähän tyhjään tilaan jotain täydennystä. Olen jonkun verran selaillut eri huonekaluliikkeiden ja verkkokauppojen tarjontaa ja onhan sieltä jotain kivaa löytynytkin. erityisesti Elloksen sivuilta löysin useammankin vaihtoehdon. Kuvat on lainattu suoraan Elloksen nettisivuilta.
 
 
 
Tämä hyllykkö on aivan ihana lokerikkoineen päivineen.
Sopisi meilläkin moneen paikkaan, sillä tämän leveys on vain 60 cm ja syvyyskin 30 cm.
 
 
 
 
 
 
 
Muotokieli tässä on vähän tanskalaista ja 50-lukua. Hyllykkö ja lokerikot myydään erikseen ja nyt yritän hillitä tätä mielitekoa.
Lokerikkojen mittasuhteet ovat myös suhteellisen pienet, joten tämä olisi ehkä vähän epäkäytännöllinenkin...
mutta niin ihana!
 
 
 
 
 
 
Vähän samaa tyyliä edustaisi  kuvan takaosassa oleva senkki, mutta se on mitoiltaan ehkä hieman väärän kokoinen.
Tyyli vähän samaa kuin tuossa lokerikkohyllyssäkin.
 
 
 
 
 
 
 
 
Ja vielä olisi tällainen hauska talohylly, jolla ei varmaan olisi mitään tähdellistä käyttötarkoitusta...
 
Oi, näitä mielitekoja!
 
 
 
Yritän nyt kuitenkin hillitä itseni ja todennäköisesti nämä jää hankkimatta (Järjen ääni sisälläni sanoo näin). Sille olohuoneen paljaalle seinälle tulee todennäköisesti laitettua kauan sitten hankkimani IKEA:n tauluhyllyt...mutta saahan näitä mielitekoja olla...???!
 
 
 
Mieliteoista "MUST-juttuihin". Tänään täytyy käydä kaupungilla asioimassa. Opiskelutarvikkeissa on vielä pientä puutosta ja pihan istutuspenkki odottaa niitä villiviinin taimia. Ei muuta kuin menoksi!
 
 
 
 
 

6 kommenttia:

 1. Täällä vähän samanlaisia suunnitelmia, kirjat yms tulisi saada säilytykseen, pois vaatekaapin pohjalta. Haaveilu kannattaa! Hyviä ja kauniita vaihtoehtoja olet löytänyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omistin melkoisen kirjaston sisustus-ja käsityökirjoja, mutta kirpputoritapahtumassa sain niitäkin myytyä melkoisesti. Varsinaisesti en kaipaa kirjahyllyä, mutta olohuoneemme kaipaa hieman kalustusta lisää...jotain kivaa "pientä"...

   Poista
 2. Kesän jäljiltä olen minäkin taas herännyt tähän sisusteluun ja nyt tuli vimma saada kaikkea ylimääräistä karsittua pois...Mukavaa alkanutta viikkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä tavaraa on lähtenyt huushollista ihan kiitettävästi, mutta nyt se olohuone on jopa hieman autio...Ne vanhat maalarin tikkaat olivat niin passelit ja vähän rouheat, mutta kun ne nyt sitten saivat uuden kodin...Ehkä löydän tähän vielä jonkun ratkaisun.

   Poista
 3. Tuo lipasto/senkki on kyllä ihana ja nuo talohyllytkin :)
  Mukavaa maanantaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo Ellos ja myös Hobby Hall ovat olleet useamman vuoden ihan positiivisia yllätyksiä. Olen lähinnä ostanut jotain valmisverhoja ja tyynynpäällisisä sieltä, huonekalujen hankinta näin netin kautta hieman arveluttaa. Minun kun pitää päästä hiplaamaan ja katsomaan tavaroita...Taitaapi jäädä hankkimatta nämä, vaikka hienoja onkin.

   Poista