perjantai 25. syyskuuta 2015

Vaihteeksi Turussa


Sisustusopintoni ovat päässeet kunnolla käyntiin. Tällä viikolla on jälleen kaksi lähiopetusjaksoa Turussa.  Reitti linja-autoasemalta ammattikorkeakoululle (Lemminkäisenkadulla) kulkee Turun Tuomiokirkon ohitse. Kävelymatkaa kertyy sellaiset kolme kilometriä suuntaansa, joten päivän liikuntasuoritus tulee tehtyä siinä samalla...

 
 
Ehdin eilen ottamaan muutaman kuvan reitin varrelta. Nämä kuvat ovat otettu ilta kahdeksan aikaan.
Nyt alkaa huomata selvästi, että illat alkavat hämärtää....
 
 
 
Opinnot ovat osoittautuneet erinomaisiksi. Etätehtäviä on määrätty melkoinen määrä ja tahti jo vähän hirvittää. 
Tässä joutuu ihan todella tekemään töitä ja pistämään itsensä likoon. Tietoa tulee valtava määrä ja opiskeltavaa on vaikka kuinka paljon.
"Nälkä kasvaa syödessä" ja opinnot ovat osoittaneet, että tämä meidän ns. lyhytkurssimme on kyllä "pintaraapaisua" alasta.
Tätä täytyy ehdottomasti opiskella lisää, ainakin jollain tasolla. Ihan sisustussuunnittelijaksi en itseäni tämän jälkeen vielä kutsuisi...
 
 


 
 
 
Huomenna, lauantaina, suuntaan taas Turkuun. Tällä kertaa menen sinne (seikkailemaan!) omalla autollani, koska linja-autovuorot eivät mene yksiin aikatauluni kanssa. Tiedossa koko päiväksi piirtämistä ja tilasuunnittelua. Mielenkiintoista.
 
 
 
 
Tänään täytyy ruveta hahmottelemaan ns. kuutiotehtävää ja tyylikollaasia. Aamulenkin jälkeen taidan sukeltaa Pinterestin ihmeelliseen maailmaan ja hakea taustatietoa tuleviin tehtäviini. Kyllä opiskelu voi olla sitten mukavaa!!!
 
 
 
 
 
 
 

8 kommenttia:

 1. Mukavia opiskelupäiviä ❤️Ja hyvää viikonloppua ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vaan, mukavalta nämä opiskelut tuntuvatkin. Viikonloppua myös sinne!

   Poista
 2. Kuulostaa mukavalta. Ja, jotain aivan muuta kuin varsinainen työsi. Vaihtelu tekee varmasti hyvää. Ei sitä vielä tiedä kuinka pitkälle opintosi kulkevat. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä täysin oman työni vastapaino. Ja on sen verran työntäytteistä tämä opiskelu, että taisin olla ihan viisas, kun en yrittänytkään tehdä tätä oman työn ohessa. Olisi tullut liian rankaksi. Katsotaan nyt, mihin tässä vielä päädytään...

   Poista
 3. Kyllä aikuisena opiskelussa on ihan eri fiilikset kuin silloin nuorena. Itse opiskelin kolmekymppisenä uuden ammatin ja oli se ihan hurjan paljon kivempaa kuin silloin teininä :)
  Mukavia opiskeluhetkiä ja oikein kivaa viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on varmasti juuri noin. Ja tämä minun opiskeluni on vielä hyvin omaehtoista ei edes ns. aikuisopiskelua vaan maksullinen, yksityinen opinahjo. Paras motivaattori taitaa olla tuo intohimo sisustamiseen ja halu saada siitä lisää tietoa ja taitoa. Kiitos vielä toivotuksista!

   Poista
 4. Tuo kaikki kuulostaa niin ihanalta ja voisin kuvitella itseni nauttivan samanlaisesta vuodesta todella paljon. Tuo sisustusalan opiskelu ja kaikki, oi oi! Iloa opiskeluihin<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on varmasti jokaisen sisustukseen hurahtaneen unelmavuosi! Töitä saa tehdä just niin paljon kuin haluaa ja totta onkin, että tässä saa itse opetella asioita vielä opetuksen jälkeen...asiaa tulee vain niin paljon. Suosittelen kaikille asiasta kiinnostuneille!

   Poista