tiistai 29. syyskuuta 2015

PakertamistaKyllä meikäläinen saa opiskella näitä sisustusopintoja ihan tosissaan. Viime viikolla opiskelimme jälleen useamman tunnin. Tietoa tuli isot määrät ja sulateltavaa on vaikka kuinka pitkäksi aikaa.


Erilaisia tehtäviä on tullut jo melkoinen määrä ja joka kerta saamme vielä lisäksi pieniä kotitehtäviä.
 Tässähän täytyy todella ottaa itsellensä aikaa ja perehtyä asioihin. Tätä ei todellakaan tehdä vain "lonkalta".
Kurssin vaativuus on yllättänyt varmasti meidät kaikki kurssilaiset, mutta olen vain tyytyväinen.
 
 

Viime viikonloppuna kuunneltiin mittasuhteista ja piirtämisestä ja ihan lopuksi päästiin jopa piirtämään.
Vaikka minäkin olen pohjapiirustuksia pyöritellyt paljonkin, oli suhdeviivaimen ja kärkitussien käyttö haastavaa...ellei peräti vaikeata. Tässähän vaaditaan matematiikkaa. Suhdelukuja ja pinta-alalaskemista. KÄÄK!
Nyt pitäisi näitä asioita harjoitella ja tehdä myös niitä kotitehtäviä seuraavaksi kerraksi.
Jos olisin yrittänyt suoriutua näistä oman työni ohessa, olisin tässä vaiheessa ollut varmasti jo hyvin stressaantunut.
Nyt tämä tuntuu vain "hyvältä stressiltä"...onko sellaista?
 


 
 Jos minä kuitenkin järjestelisin työhuoneeni jälleen uudestaan. Kaipaan hieman muutosta nykyiseen.
Opiskelu sujuisi taatusti paremmin virikkeellisemmässä ympäristössä.
(Suomeksi sanottuna siistimmässä!)
Syyskuu lähenee loppuaan ja meikäläisen ns. syysfiilis on ainakin toistaiseksi vielä kadoksissa. Ehkä löydän sen vielä...


 
 
 
 
 
 
 
 

6 kommenttia:

 1. Minä ainakin toimin täysillä tehoilla hyvässä stressissä, joten kyllä sitäkin laatua on olemassa.
  Mukavia opiskeluhetkiä ja tiistaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mäkin ajattelen, että on olemassa hyvänlaatuista stressi, joka pitää koneen käynnissä. Tänään en opiskellut, vaan järjestelin/ siivoilin kotia...Huomenna uusi yritys. Hyvää alkavaa lokakuuta sinulle!!!

   Poista
 2. Opiskelin itsekin sisustussuunnittelua Tampereen ammattikorkeassa (tosin Helsingissä) töiden ohessa pari vuotta. oli aika rankkaa launtaisin ja pari iltaa viikossa pitkien työpäivien lisäksi opiskella ja tehdä päälle tehtäviä. Siitä ei sitten tullut ammattia, mutta opiskelu oli antoisaa ja on siitä muuta hyötyä ollut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En olsi itse varmaan jaksanut tehdä kahta työtä samanaikaisesti, sillä leipätyöni on kuitenkin raskas ja tämän arjen pyörittäminen harrastuksineen on jo riittävän haastavaa, Nyt on kaikkea "sillai sopivasti". Minä elettelen pieniä toiveita, että voisin ehkä joskus tehdä tätä sisustussuunnittelijan / sisutusneuvoja töitä, mutta katsotaan, miten asiat tästä etenevät...

   Poista
 3. Kuulostaa niin kivalta noi sun opinnot!
  Kaipaisin jotain uudistusta kotiin, ja ensi kesänä pitäis jo "kesähuvilakin" jo sisustaa... Tiedänkin kenet pyydän apuun ;)
  Voin laittaa pohjakuvia tulemaan :D
  Tsemppiä opiskeluun. Onhan taas vapaaviikonloppu edessä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Autan ihan mielelläni, jos jossain sisutusasiassa vain apua kaipaat. Jokainen osaa varmasti sisustaa kotiaan, mutta niihin omiin nurkkiin vain sokeutuu nii helposti, ettei näe kaikkia sen tilan antamia mahdollisuuksia. myös perheiden tarpeissa tapahtuu muutoksia, joissa voi olla. että tarvitsee vähän "silmien aukaisua". Niin helposti jää vain paikoilleen.
   Opiskeluista on nyt myös vapaa viikonloppua, mutta nyt pitäis tehdä niitä kotiläksyjä...Ja on ihan kiva, ettei tuota jääkiekkoa ole ollut (vielä) joka viikonloppu, sillä sitäkin ehtii vielä olemaan ihan riittävästi...;)

   Poista